fbpx

(VIDEO) ŠPRAJC: Čović je sve ono što Dodiku treba, mali hrvatski gnom koji mu lašti cipele!

Autor: Slobodna bosna

ZAGREB - Aha, sad se vi pitate, a gdje su tu bosanskohercegovački Hrvati? Pa i Čoviću netko mora ulaštiti cipele, ne postoji on zbog njih nego oni zbog njega, stoji između ostalog u komentaru Zorana Šprajca u večerašnjem RTL Direktu kojeg prenosimo u nastavku

Ministar Damir Krstičević eto jedini se usudio reći da je Čovićev odlazak na proslavu u Banja Luku sramotan, mi bi dodali i da je sramotno da o tome nema ništa za reći politički tajnik HDZ-a Lovro Kuščević, ni član Središnjeg odbora HDZ-a Tomo Medved.

Pa da podsjetimo gospodina Kuščevića i Medveda i sve ostale dementne u HDZ-u da je Dragan Čović predsjednik sestrinskog HDZ-a BiH s kojim sestra u Zagrebu ima vrlo intezivne obiteljske odnose, pogotovo kad za Hrvatski sabor treba prikupljati glasove tamnošnjih Hrvata.

Trud Dragana Čovića i njegove lokalne sestrinske podružnice nakon toga se uzvraća obilatim financijskim donacijama iz hrvatskog državnog proračuna i HVO mirovinama na kojima onda Dragan Čović gradi političku karijeru a na njoj gradi svoje nekretnine i tako ukrug, ruka ruku mije, nema tu ništa novo, osim što je Čović za to kruženje dobio i počasnu doktorsku titulu na jednom opskurnom Sveučilištu, Zagrebačko se zove.

Ali uz hrvatske novce Čoviću se jednako milo milovati i s Miloradom. Dodik je sve ono što bi Čović htio biti – predsjednik paradržave, u kojoj sam sa svojima vrtiš sve pare države.

A Čović je sve ono što Dodiku treba dok se šuta s BiH Ustavom: mali hrvatski gnom koji će mu laštiti cipele.

Aha, sad se vi pitate a gdje su tu bosanskohercegovački Hrvati? Pa i Čoviću netko mora ulaštiti cipele, ne postoji on zbog njih nego oni zbog njega.

POGLEDAJTE VIDEO

 

Autor: Slobodna bosna

ZADNJE VIJESTI