fbpx

VIDEO: Srpsku lepoticu isprebijao njezin dečko Turčin!

Autor: Dnevno.ba

ISTANBUL - Turski i srpski mediji prenose da je Tanju Đukić zvijerski pretukao Turčin Cagri Tortop s kojim je dve godine u emotivnoj vezi i živjeli su zajedno.

Nad njom se nasilnik iživljavao sedam sati u njihovom zajedničkom stanu u naselju Ortakoj u Istanbulu, a motiv je navodno bila njegova patološka ljubomora, prenosi B92.

Turski mediji su objavili fotografije povrijeđene Srpkinje, koja od zvijerskog zlostavljanja ima brojne modrice i podlive po glavi i čitavom tijelu. Ona je sama prijavila nasilnika policiji.

“Pretučena sam 2. juna, nakon svađe koja je izbila oko 20 sati. Dečko me je sačekao kolima nakon jednog snimanja, a čim sam ušla u auto, počela je svađa izazvana njegovom ljubomorom. Po dolasku u stan rasprava se nastavila, da bi ubrzo kulminirala kada je počeo zvijerski da me udara pesnicama i šutira. Molila sam ga da prestane, ali on se nije osvrtao, već me je udarao gde god je stigao”.

Rekla je da je pala u nesvijest od udaraca, ali da se nasilnik nije zaustavio već je nastavio da je zlostavlja i udara nogama i pesnicama.

“Nakon toga me je, povređenu i prekrivenu modricama i podlivima, odvukao u sobu i zaključao. Trpela sam bolove, bila gladna i žedna. Pretio mi je da će me izbosti i unakaziti nožem budem li pokušala da izađem. Tek sledećeg jutra oko 10 sati mi je otvorio vrata, nakon čega sam ja uspela da pobegnem iz stana i prijavim ga policiji”, ispričala je Đukićeva, o čijim jezivim povredama svjedoče brojne fotografije koje su objavljene u turskim medijima.

Đukićeva je kazala da je potom iskaz u policiji dala u prisustvu prevoditelja, također navodi B92.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI