fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

VLADA HBŽ: Polemika između tajnice i jednog ministra…

Autor: Dnevno.ba

LIVNO - Na priopćenje ministra poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Ivice Brešića (link: https://docdro.id/xP9dHZo) oglasili smo se (link: http://znlista.org/…/donesite-program-poticaja-ili-podnesit… ) jer očito sukob unutar Vlade Hercegbosanske županije uzima sve više maha zbog čega ponovo pozivamo u ovom slučaju najodgovornije osobe predsjednika Vlade i ministra poljoprivrede da što prije održe sjednicu Vlade i usvoje Program poticaja poljoprivrednim proizvođačima za 2019. godinu.

Ako niste to u stanju budite bar malo odgovorni prema jednoj od najugroženijih kategorija u našoj Županiji, poljoprivrednim proizvođačima, i podnesite ostavke.

Shvatite da većinu građana, posebice poljoprivredne proizvođače, ne zanima tko je odgovoran za ne donošenje Programa poticaja već se od vas traži samo da radite svoj posao za koji ste obzirom na rezultate više nego dobro plaćeni.

O totalnom rasulu i kaosu unutar Vlade Hercegbosanske županije pokazuje i današnji demant Stručnih službi Vlade (link: https://docdro.id/qvPL3Fs ) kojim svu odgovornost prebacuju na ministra poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Ivicu Brešića.

Sramotno je da se predsjednik Vlade naše Županije krije iza Stručne službe na čijem čelu je osoba s privremenim statusom v.d. Tajnice Vlade, a ujedno je ta osoba po svojoj poziciji izravno vezana za predsjednika Vlade.

Ne preuzeti na sebe odgovornost da pojasni trenutno stanje unutar Vlade već to prebacivati na Stručne službe predsjednik Vlade Hercegbosanske županije je još jednom pokazao kako predsjednik Vlade nema hrabrosti da preuzme ulogu koju bi trebao imati u ovakvim situacijama.

Da je to tako pokazuje i to da se u javnosti pojavio nepotpisan akt Vlade pri čemu je vrlo neobično da se polemika u ovom slučaju vodi između v.d. Tajnice Vlade i jednog od Ministara u Vladi što sigurno ukazuje na potpuno narušene odnose u Vladi i da se u biti više ne zna ni ko pije ni ko plaća u toj Vladi u rasulu.

Predsjedniče Vlade, pozivamo vas da date ostavku i da više ne blamirate sebe, niti Vladu, a ni nas koji živimo u Hercegbosanskoj županiji!, navodi se u priopćenju Županijske neovisne liste.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});