fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

VLADO MARUŠIĆ: Počelo je počelo!

Autor: Vlado Marušić / Dnevno.ba

ŠIROKI BRIJEG - Još dok se vrele emocije nisu ohladile nakon izbora Zorana Milanovića za Predsjednika RH, sa strane lijeve medijske falange ponajprije oprezno, a sada sve otvorenije dolaze pozivi i urlici kako treba na Pantovčak vratiti bistu jednog od najvećih ratnih zločinaca Tita koju je uklonila bivša predsjednica RH K.G.K. Ponajpije se oglasio Srbin, član SDP-a i izbornog stožera Arsen (Arsenije) Bauk, potom i član izbornog stožera Milanovića Joško Klisović koji traži isto. Odmah nakon njih dvojice javno se očitovao i predsjednik HSS-a Krešo Beljak, poznati sitni lopov i kradljivac kasetofona, pušač i zagovaratelj legaliziranja marihuane koji bi ukinuo glasove dijaspori. On je doslovno rekao slijedeće: “Nema smisla da oni koji ne plaćaju porez u RH imaju pravo glasovanja“, zaboravljajući pri tome kako su upravo ti koji nisu plaćali porez RH prvi stali u obranu samostalne i suverene RH u vrijeme Domovinskog rata a rođeni su i žive u BiH.

Poradi usporedbe da li se itko sjeća kako je bivša predsjednica RH K.G.K. izrekla išta slično ili isto sukladno izjavama navedene trojice SDP-ovaca. Ipak u ovom trenutku to nije toliko bitno koliko spoznaja kako će se pritisci na Zorana Milanovića svakim danom sve više pojačavati kako bi on kojeg su u mladosti zvali Basta vratio Titovu bistu na Pantovčak, premda on tu bistu trenutačno ne doživljava kao nešto što bi trebalo vraćati na Pantovčak, i veliko je pitanje hoće li on taj pritisak moći izdržati od navale ekstremnih ljevičara koji su ga okružili i koji su dio njegovog zločinačkog i ubilačkog tima zaduženog još jedanput hrvatski domoljubni puk baciti na koljena, i dokrajčiti ga na idućim parlamentarnim izborima u RH. Prijevremenim ili onim redovnim u listopadu 2020.godine.

Podrška Čovića i Cvitanovića

Dok se još nije ohladila uzavrela krv hrvatskih domoljuba i katolika izborom Milanovića već su neki, koji su samo par dana prije izbora Milanovića dali bezrezervnu podršku K.G.K., od kojih izdvajam dr.Dragana Čovića, ispred HDZ-a BiH, i Ilije Cvitanovića ispred HDZ-a 1990 požurili odmah nakon njegova izbora istom čestitati na pobjedi te izjavljivati kako će se on nesebično boriti za prava hrvatskog naroda u BiH, te kako će on s njima surađivati na suradnji i poboljšanju te suradnje. Čestitke na izboru Milanovića uputili su i neki svećenici i biskupi od kojih izdvajam Zadarskog biskupa Želimira Puljića i svećenika fra Maria Knezovića što me jako čudi imajući u vidu kako niti jedan svećenik i biskup nije dužan čestitati nekome na pobjedi u izborima ukoliko taj netko zagovara i predstavlja sve ono što je suprotno nauku katoličke crkve, a Zoran Milanović odista predstavlja protubožja i protuprirodna djelovanja uperena protiv Božjih zakona,prirode i hrvatskog domoljubnog i katoličkog društva. On predstavlja, zastupa i nastavlja grijeh protiv čovječnosti koji su učinili njegovi pravni, ideološki, biološki i svekoliki drugi prednici od kojih grijeha se on poput njih nikada nije odrekao, pokajao i zatražio oprost od žrtava i njihovih obitelji.

Što se tiče predstavnika dva HDZ-a u BiH oni uvijek igraju neku drugu utakmicu za razliku od običnog puka odnosno njihovih glasača, jer oni igraju utakmicu u kojoj se gubi ili pobjeđuje na demokratskim izborima. Oni koji su podržavali K.G.K.u II krugu izgubili su utakmicu od Zorana Milanovića i stoga je uljudbeno s njihove strane tom tzv. “pobjedniku“ čestitati i pružiti ruku kao što su to učinili K.G.K., Plenković, a za njima Čović i Ilija Cvitanović. S te strane se njima nema puno toga zamjeriti. No, običan puk koji diše i piše hrvatski a ne ćirilicom nikada neće izići na teren ako je s druge strane neprijatelj koji je pobio njihove najmilije. Hajde vi zamislite da na nogometni teren iziđu Irak i Iran ako se zna kako su te dvije države u ratu ili su netom iz njega izišle. Ili države Honduras i Salvador koje su zaratile zbog utakmica za odlazak na svjetsko prvenstvo u kojima je izginulo na desetine navijača. Nikakva utakmica između tih država nije bila moguća u vremenima rata ili prevelikih tenzija među njima.

Sada se postavlja pitanje kakve to ima veze s Zoranom Milanovićem i K.G.K. kada su oni naime izišli na izbore u mirnodopskim uvjetima a svi su ratovi „gotovi“ kako to populistički izjavljuje Milanović netom prije izbora? Premda to našoj omladini djeluje suludo nikakva utakmica između K.G.K. i Zorana Milanovića se nije trebala odigrati nikada jer Zoranu Milanoviću i svim drugim predstavnicima zločinačkog sustava je trebalo zabraniti bilo kakvo takmičenje ili natjecanje jer su nastavili svoje zločinačko djelovanje pod drugim nazivom. Umjesto zvijezde petokrake odjenuli su novo ruho koje asocira na šahovnicu premda s njom nemaju nikakve sveze jer im zvijezda izbija iz svakog otvora na tijelu, te su se umjesto naziva komunisti odjednom počelizvati anti-fašisti i nastavljaju svoje zločinačko djelovanje samo drugim perfidnijim i lukavijim metodama, pokušavajući ubiti i ono jošmalo dosljedne hrvatske duše. Mnoge mogu zavarati ali rijetke ne,premda se iz mnogih usta ovih dana može čuti kako će on možda biti bolji u dosta stvari od K.G.K.jer je bolji govornik i retoričar od nje, zaboravljajući pri tome kako se treba pripaziti onih koji lijepo zbore a ne čine ništa.“Po djelima ćete ih njihovim prepoznati“, rekao je Isus.

Izdajnici Bujanec i Škoro

A odista Milanović ponekad zna nešto reći premda su sve njegove izjave na granici ludila. I sada taj novoizabrani Predsjednik RH dobiva čestitke sa svih strana dok onaj malovjerni i lakovjerni hrvatski puk očekuje kako će taj sljedbenik sotone donijeti više dobra od bivše K.G.K. Neki će pak reći kako je Milanović zapravo pomogao u konačnom rušenju Plenkovića kao da je Plenković jedan jedini bez kojeg HDZ ne može. Ta sjetimo se Sanadera, Kosorice, Karamarka, jer ih je uvijek netko zamijenio tko je po vokaciji isti ili sličan njima. A njima može biti samo sličan netko tko će naginjati ulijevo kako su to nakon poraza K.G.K. javno izjavili „Njonjo“ Gordan Jandroković i Plenki čime su pokazali tko je i što je u stvari sadašnji , svaki bivši, pa čak i budući HDZ. Stoga je potpuno nebitno što je izbor Milanovića pokrenuo ili započeo. Najbitnije od svega je kako se ništa značajno ne može i neće dogoditi u RH pa čak i da HDZ i SDP naprave veliku koaliciju koju zagovaraju izdajnici hrvatskog naroda u II krugu predsjedničkih izbora Velimir Bujanec i Miroslav Škoro.

A oni kako bi opravdali svoju izdaju u II krugu predsjedničkih izbora pozivaju ove dvije stranke da se udruže kako bi opravdali sebe i nastojanja Miroslava Škore da se kroz neku političku opciju kandidira na idućim parlamentarnim izborima u RH na kojima ti jadni indoktrinirani predstavnici desnice što oni zapravo nikada nisu bili niti će biti priželjkuju 500 000 glasova Škorinoj opciji što je čista utopija. A utopija je jer je Miroslav Škoro prokockao svoju šansu u II krugu predsjedničkih izbora kada je odbio podržati K.G.K. i time je njegova politička epizoda definitivno i zauvijek završena, a usudim se to reći i glazbena karijera. Bilo gdje da se on ikada više pojavi kao glazbenik na koncertu doživjeti će poraz i to je definitivno. A što se tiče podrške njemu na nekim izborima na kojima će se on pojaviti kao predstavnik neke političke opcije moći će računati na onoliko glasova birača koji su ga poslušali u II krugu predsjedničkih izbora te apstinirali od izbora, ili svoje listiće proglasili nevažećima. Procjena je kako je takvih birača 2% od ukupno 500 000 što matematički iznosi oko 10 000 glasača s kojima ništa značajno ne može načiniti, dok je onih drugih Škorinih birača koji nisu poslušali Škoru već su iz revolta protiv K.G.K. apstinirali od izbora ili su listiće proglasili nevažećima, ili su pak glasovali za Milanovića a takvih neka je 60 000 i na njih Škoro ne može računati jer su to revoltirani a ne njegovi istinski glasači.

A ukoliko je broj onih istinskih Škorinih glasača veći od 2% koji su ga poslušali u II krugu onda je on odista jedan od glavnih krivaca zašto je Milanović došao na Pantovčak. Kako god okreneš sudbina Miroslava Škore je zapečaćena kao i sudbina svih onih koji su ga slijedili u njegovom grijehu kojeg pravdaju na način da se ne smije kršćanski birati manje zlo od dva zla jer sada je za predsjednika RH došlo zlo da ne može biti veće jer zle plodove s tog stabla već počinju osjećati pripadnici domoljubnog i katoličkog hrvatskog puka u Domovinskoj i iseljenoj Hrvatskoj.

Zabrana Thompsona

Prvi korak s početka ovog teksta je vraćanje Titove biste na Pantovčak, potom ukidanje glasovanja Hrvatima u dijaspori, jer će oni proces smanjenja broja zastupnika dijaspore koji su započeli kada su a broj s 11 na 3, ovakvim procesima u potpunosti ukinuti ili pak ostaviti ovaj broj jer im definitivno ne predstavlja nikakvu prijetnju u Saboru RH, potom ukidanje dvojnog prebivališta Hrvatima iz BiH što je dolaskom K.G.K. bilo zaustavljeno, a sada će biti nastavljeno, pojačane kontrole graničnih prijelaza između jednog te istog naroda, te njihovog maltretiranja na graničnim prijelazima kao u vrijeme Vlahe Orepića ministra unutarnjih poslova RH u vrijeme Mosta, vraćanje ćirilice u Vukovar, definitivna zabrana Svete Euharistije na Bleiburgu, definitivno donošenje zakona o pravu na abortus, zakona o eutanaziji, zabrana bilo kakve referendumske inicijative hrvatskog naroda o zaštiti života ili bilo kojih hrvatskih tradicionalnih, vjerskih ili kulturnih vrednota, slanje specijalne policije na Branitelje i ostale nezadovoljne skupine Hrvata,praktična primjena IK i uvođenje trećeg roda na dokumente,praktična primjena Marakeškog sporazuma kojim se dozvoljava ulazak i prolazak kroz Hrvatsku sve većeg broja izbjeglica, još veća kriminalizacija Domovinskog rata, sve jači napadi na temelje Svete Katoličke i Apostolske crkve u Hrvata, ukidanje vjeronauka u školama, zabrana Isusovog raspela u javnim ustanovama, revidiranje povijesti kojim će se još više intenzivirati napadi i konačna zabrana ZDS kao starohrvatskog pozdrava, sve veća zabrana javnih nastupa M.P.Thompsona jer je on Ustaša i promicatelj zločinačkog ustaško-fašističkog pokreta, uvođenje verbalnog delikata, povratak naziva ulica i trgova s nazivima osvjedočenih partizanskih zlikovaca i koljača, rehabilitacija zvijezde petokrake itd., itd.

Možda se mnogi s ovim opservacijama neće složiti jer ovlasti Milanovića kao Predsjednika RH nisu u gore navedenim protu Božjim i protu prirodnim aktivnostima jer su to većinom ovlasti izvršne vlasti odnosno Vlade RH,ali će se morati složiti kako su stranke okupljene oko Milanovića a poglavito SDP u velikom zaletu i velika je vjerojatnoća kako će pobjednici idućih parlamentarnih izbora zahvaljujući pobjedi Milanovića biti upravo oni jer 1.034 389 glasova potpore Milanoviću dovoljno govori sama za sebe. A HDZ je gubitkom predsjedničkih izbora dobrano uzdrman a treće političke opcije nema na vidiku.

Stoga vam čestitam Škorini sljedbenici što ste ga poslušali i apstinirali od izbora ili ste svoje listiće proglasili nevažećima jer ne možete birati manje zlo od dva zla. Čestitam jer ste ostali dosljedni sebi i svojoj gluposti koja će vas, zapravo koja će nas sve skupa jako skupo koštati. Čestitam i vama političari, biskupi i svećenici koji umijete i imate snage čestitati zlu na pobjedi koje nas je pobilo a koje prijeti pobiti nas opet, samo što više nikada neće biti tako milostivi kao na Bleiburgu kada nas je pobilo 600 000. Sada će popraviti svoju grešku i neće u životu ostaviti nikoga tko živi deset Božjih zapovijedi. Živi li Zoran Milanović ili itko od njegovih pratitelja iz izborne noći ijednu od 10 Božjih zapovijedi pitanje je sada? A vi poštovani čitatelji, biskupi, svećenici i neosviještena omladino dužni smo vam navesti poradi podsjetnika koje su to zapovijedi:

1.Ja sam Gospodin Bog tvoj i nemaj imati drugih bogova uz mene!

2.Ne izusti imena Gospodina, Boga svoga uzalud!

3.Spomeni seda svetkuješ dan Gospodnji!

4.Poštuj oca i majku da dugo živiš i dobro ti bude na zemlji!

5.Ne ubij!

6.Ne sagriješi bludno!

7.Ne ukradi!

8.Ne reci lažna svjedočanstva!

9.Ne poželi tuđeg ženidbenog druga!

10.Ne poželi nikakve tuđe stvari!

Mnogi će čitatelji koji su zanemarili ili zaboravili ove zapovijedi sada reći: a tko se u potpunosti može pridržavati ovih zapovijedi, što je odista mnogim ljudima katolicima nepoznat pojam, dok će mnogi od njih reći ta ima većih grješnika među članovima HDZ-a nego li je sam Milanović ili članovi SDP što također može biti istina dijelom. No istina nije i ne može biti izjednačavanje količine grijeha s kojom živi Milanović i članovi SDP kao slijednici najgoreg sustava u povijesti čovječanstva, a kojeg grijeha se nikada nisu odrekli niti imaju namjeru u odnosu na količinu grijeha s kojima živi K.G.K. i pojedini predstavnici i članovi HDZ-a.

I upravo zbog tih grijeha koji su zbijeni u Titovu bistu prvi mali korak kojim će Milanović početi kažnjavati domoljube i Katolike diljem Domovinske i iseljene Hrvatske je vraćanje te biste na Pantovčak. A potom……..? Počelo je počelo! Stoga opet ponavljam riječi mnogih osviještenih domoljuba Hrvata koji su nakon izbora Milanovića rekli: “Neka nam je svima njegovim izborom Bog na pomoći!”

Živi bili pa vidjeli!

Autor: Vlado Marušić / Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});