fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Zaboravljeni branitelji razočarani sastankom s Ministrom Oliverom Soldom

Autor: D. Ivanković

MOSTAR - Ministar branitelja u aktualnoj Vladi Hercegovačko-neretvanske Županije Oliver Soldo ovog je ponedjeljka primio delegaciju Udruge "Zaboravljeni branitelji" na čelu s njihovim Predsjednikom Dragom Grbavcem, ali kako smo dobili informacije iz prve ruke epilogom sastanka u Mostaru "Zaboravljeni branitelji" i nisu najzadovoljniji.

“Pa iskreno moram reći kako današnji sastanak ni izbliza nije polučio dobar rezultat kao sastanak što smo ga prije par dana u Grudama imali s Mladenom Begićem, ministrom branitelja iz Zapadnohercegovačke Županije. Naime, sva priča je bila poprilično nedorečena, jer nama je dosta silnih obećanja, nemamo više vremena bilo koga čekati, pa ni gospodina Soldu i pitanje je do kada članove Udruge možemo kontrolirati” – kazao je za Dnevno.ba Drago Grbavac, Predsjednik Udruge “Zaboravljeni branitelji”.

Kada kaže da nije siguran u daljnju kontrolu svih tih ljudi u udruzi prvenstveno misli na njihove daljnje postupke, a tu nije isključena ni opcija postavljanja šatora na određenim lokacijama, jer ukoliko drugog izlaza ne bude braniteljima predstoji da se poput kolega u Republici Hrvatskoj pokušaju izboriti bar za neka prava.

“Mi to što tražimo nešto je najosnovnije i nema potrebe konstantno ponavljati sve to, ali javno ćemo prozivati sve one koji nas odbiju i koji ne žele pomoći ovoj populaciji, bez obzira na dužnost koju obnašaju, stranku iz koje dolaze, jer za određene stvari vrijeme ističe. Evo Soldo i Begić su osobe iz iste stranke, ali je velika razlika u komunikaciji sa te dvije osobe i mi to želimo naglasiti” – ustvrdio je Grbavac.

Na kraju nam je još kazao kako će “Zaboravljeni branitelji” u četvrtak obaviti novi sastanak i sa Federalnim ministrom branitelja Salkom Bukvarevićem, te vjeruje da će ovaj gospodin imati dovoljno sluha za rješavanje svih problema što muče ovu populaciju.

Autor: D. Ivanković
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});