fbpx

ZAPISI IZ (SAMO)IZOLACIJE (2): Ptice umiru pjevajući, prasci baš i ne!

Autor: Dnevno.ba

MOSTAR - Iz stožerne stranke nas i dalje uvjeravaju kako Velimir Pralas nije nulti nego prvozaraženi u Mostaru. Pokušali su nas uvjeriti u nekakvom "demantiju" da nije prelazio granicu, međutim stigle su provjerene informacije o tome da je u ožujku u dva navrata napuštao zemlju (03. i 10. ožujka), te vraćao se nazad (07. i 13. ožujka), pa su se sami uhvatili u klopku.

Putem režimskih medija i dalje nastoje sve prikriti, kao što su mjesecima ranije pokušavali i u aferi Aluminij, a godinama prije toga i u gomili drugih afera putem kojih su opljačkali ovaj napaćeni narod, no ovo je početak njihovoga kraja. Umrijeti će možda i mnogi od nedužnih žitelja, opet zahvaljujući ponajprije njima, njihovoj korupciji, bahatošću, aroganciji i monopolizaciji društva do čega su došli raznoraznim udbaškim metodama, međutim kao što vidite obolijevaju i oni, njihovi bližnji, supruge, ljubavnice, djeca, testiraju se svi redom, pa obični građani ne mogu doći na red za testiranje, kao jedna naša kolegica novinarka iz Mostara, a u puno većoj su potrebi od Pralasa i svih stožernih “prasaca”.

Kada su naši mladi odlazili zadnjih godina u Njemačku i druge zemlje oni su se smiješili, jer njihova je jedina računica bila kako na taj način dodatno jačaju, jer postotak uhljeba zaposlenih na državnim jaslama je rastao, međutim dođe vrijeme kada će i oni odlaziti, no oni neće odlaziti kao ptice pjevajući, jer prasci nikada nisu pjevali! Puno bi vas sada najrađe otišlo odavde, tražeći neku egzotičnu destinaciju gdje eventualno nije stigao corona virus, jer toliko ste se nahapali da vam ništa nije teško iskeširati, no na vašu žalost granice su i za vas zatvorene, pa poput četveronožnih prasaca morate ostati u svome svinjcu.

Došli smo do situacije gdje prebacujete krivicu s jednoga na drugoga, jer svaki pravi prasac želi ljagu sa sebe sprati, ali teško vam ide. Većina vas sada svu krivicu prebacujete na ravnatelja SKB Mostar, međutim do jučer ste češali jaja i Kvesiću, kao i Čoviću, Hercegu, Opsenici, Lasiću, Vidačku, Rupčiću, Ćoriću, Kolobariću, Pralasu i ostatku hercegovačke “cosa nostre”. Često ste se družili s njima, željeli biti pored njih viđeni na predizbornim skupovima, utakmicama, misnim slavljima, sijelima, dernecima, malonogometnim turnirima, a sada se nama medijima javljate rigajući vatru jedni na druge. Pa kako vas “prasci” bolan nije stid?

Za nas na ovome portalu svi ste isti šljam, godinama ukazujemo na sve vaše marifetluke, kriminal, korupciju… i stoga nemojte nama slati eksplicitne snimke, fotografije i ostali raznorazni materijal gdje nastojite podapinjati jedni drugima, te na taj način dojučerašnje “pajdaše” prikazivati u negativnom kontekstu. Imate svoje medije, kojih je popriličan broj, pa dajte, navalite.

Kao što ste prije par dana navalili kada je bila večera u jednom hercegovačkom hotelu (koji je odmah sutradan zatvoren, dakle prije nego što je stiglo naređenje Federalnog stožera civilne zaštite, te ovih stožera na nižim razinama) gdje se okupila sva elita predvođena Čovićem, famoznim Pralasom i ostalom bagrom, ali gle čuda, ovoga puta im je jelo presjelo! Sljedećih dana svi su s te večere završili na testiranju, pa sada u Mostaru nedostaje testova za ljude koji su u istinskoj potrebi. Jer, vi, “gospodo”, bili nulti ili prvozaraženi, uvijek ćete biti ljudske nule, ali žalosti što se ova zaraza proširila i na čestite građane, a čestiti građani kao i uvijek ispaštaju poradi vas, građani koji su zaslužili živjeti i boriti se za svoje obitelji. Vi ste svoje ionako osigurali. I nemojte misliti da bi vas i rođene supruge žalile. Tek bi se vašim odlaskom života nauživale. Neke od njih su vjerojatno to i zaslužile, ne zbog sebe, nego zbog vas, naših stožernih prasaca.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI