fbpx

Žena nožem izbola sina (2) i odnijela tijelo na blagajnu u Lidl, ocu poslala fotografije tijela

Autor: dnevno.ba

Užasna obiteljska drama dogodila se prošlog petka u talijanskoj regiji Umbria. Bivša porno glumica iz Mađarske Erzsebet Bradacs (44) ubila je svog dvogodišnjeg sina, donijela ga na kasu u Lidl. Prethodno je fotografiju tijela poslala djetetovom ocu koji živi u Mađarskoj.

Prema pisanju talijanskih medija, majka je sina izbola nožem. Potom je vrišteći s tijelom ušla u Lidl i jednostavno stavila okrvavljeno tijelo svog sina na pult blagajne, piše Fenix Magazin.

Policija je priopćila kako je dvogodišnji Alex Juhasz zadobio devet uboda po tijelu. Nije mu se više moglo pomoći, djelatnici hitne službe su samo proglasili smrt. U torbici 44-godišnje majke pronađen je nož. Istražitelji su u napuštenoj zgradi u blizini supermarketa otkrili i djetetovu krvavu majicu s devet rupa te džemper koji je očito pripadao majci.

Talijanski mediji pišu kako je dvoje roditelja vodilo bitku za skrbništvo nad malim Alexom. Navodno je sud dodijelio skrbništvo ocu, nakon čega je majka pobjegla u Italiju s malim djetetom.

Žena je tijekom ispitivanja u policiji dala tri različite i međusobno proturječne izjave o događajima na dan ubojstva djeteta. Zatim se branila šutnjom na savjet svog odvjetnika. Policija je osigurala i snimke s nadzorne kamere kod napuštene zgrade u blizini Lidla. Iako se sam zločin na snimkama ne vidi, može se jasno prepoznati kako Katalin Erzsebet Bradacs ulazi i izlazi s mjesta zločina.

– Trenutno nema drugih osumnjičenih u ovom slučaju, a istraga je u tijeku, priopćila je policija.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI