fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Zna li Škoro kome se poklonio? Ovo su posljednje poruke Marka Veselice! Spominje Kolindu

Autor: Dnevno.ba

SINJ - Danas je u Sinju otkrivena bista Marku Veselici, istaknutom domoljubu, političaru i ekonomistu te pripadniku Hrvatskog proljeća, disidentu u bivšoj državi, a svečanosti je nazočio i premijer Andrej Plenković, zajedno s mnogim drugim ljudima iz vrha politike. Međuostalima, tamo je bio i Miroslav Škoro koji je svoj dolazak na svečanost obilježio i objavom na svom Facebook profilu.

Škoro je poručio kako mu je bila čast osobno poznavati Marka Veselicu, intelektualnu i ljudsku veličinu kojeg će se sjećati generacije.

Međutim, treba podsjetiti na intervju s Markom Veselicom koji je Dnevno prenio još 2014. godine kada je Kolinda inaugurirana kao kandidatkinja za predsjednicu. Marko Veselica joj je bio izrazito naklonjen, kao što se može vidjeti iz jedne od njegovih posljednih izjava:

Veselica: ‘Ovo je osoba s kojom HDZ treba zamijeniti Karamarka’

“Kolinda Grabar Kitarović je kvalitetna, zna strane jezike i ima međunarodno iskustvo bila bi značajna promjena i mogla bi zamijeniti Josipovića, što je potrebno. Ona bi mogla voditi i Vladu, ali i biti predsjednica Sabora. Ona je značajna i pozitivna, nema iza sebe repova, a vrlo važna je točka što oko sebe može formirati kreativan tim ljudi”, zaključuje Veselica dodajući da bi ona mogla zamijeniti Karamarka zbog sposobnosti koje posjeduje dok bi po njemu idealan predsjednik bio akademik Reiner”, poručio je tada Marko Veselica.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});