fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

ZORAN MILANOVIĆ: Džaferović je bio hostesa mudžahedinima, to je stari udbaš

Autor: Dnevno.ba

Predsjednik Zoran Milanović danas je na Pantovčaku odlikovao Jadranku Kosor, a potom održao press konferenciju.
Osvrnuo se ponovno na pitanje Srebrenice.

“Ajmo na Srebrenicu, jeste primijetili što se dogodilo u parlamentu BiH u Sarajevu? Tzv. srpska strana i hrvatska su htjele ukinuti Inzkovu kolonijalnu odluku.. zašto bi oni to radili? Ja sam to bezbroj puta nazvao genocidom. Ali istina je da ta su zbog međunarodne zajednice prihvatili prijedlog da tu odluku ukinu da bi donijeli novu odluku istog sadržaja jer srpska strana, koju potpuno razumijem, ima problema s kolonijalnim upravljanjem BiH. I tu su im hrvatski predstavnici dali ruke”, rekao je.

– Imamo posla s ljudima koji lažu, kradu. Žao mi je što je Dragan Čović na to nasjeo, a opet mi nije žao, da se vidi s kakvom se ekipom to radi. Moje iskustvo s tim ljudima? Da netko ne kaže da imam predrasude, jok! Ali s tim tipovima… Imam pravo to reći – rekao je.

Džaferović je bio hostesa mudžahedinima, to je stari udbaš, rekao je Zoran Milanović.

– Činjenica da imaju tri konstitutivna naroda skrivaju kao, kako bi moj djed rekao, kao “Dalmatinci ludu kćer” – poručio je.

“Još jednom obratite pažnju na pismo Centra za mirovne studije u kojem u isti koš stavljaju Tuđmana, Mladića… tako Džaferović govori. Dođe u Vukovar i onda se vrati u Sarajevo i priča o hrvatskom zločinačkom pothvatu u BiH. I onda da se ja s tim čovjekom rukujem? Pa nema šanse”, zaključio je predsjednik svoju konferenciju, prenosi Index.

 

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});