fbpx

DF: HDZ-ov ministar zdravstva u Vladi HNŽ-a odmah mora dati ostavku

Autor: Dnevno.ba

MOSTAR - Demokratska fronta poziva ministra zdravstva u Vladi Hercegovačko - neretvanske županije Gorana Opsenicu da odmah podnese neopozivu ostavku na mjesto ministra zdravstva u HNŽ-u.

Ni dva dana poslije kaosa koji je nastupio uslijed neodgovornosti na Sveučilišnom kliničkom centru, koja je prouzrokovala širenje koronavirusa HDZ-ov ministar Goran Opsenica nije našao za shodno ni da se obrati javnosti a kamoli da zatraži odgovornost od nadležnih.

Pozivamo Vladu HNŽ-a i premijera HNŽ-a da odmah smijene resornog ministra i time pokažu da se neodgovornost u ovim kriznim momentima neće tolerirati, u protivnom javnost i građani s pravom mogu smatrati da je Vlada HNŽ-a saučesnik u sabotaži mjera prevencije, i saučesnik u zataškavanju čina koji može da se pretvori u ogromnu tragediju.

HDZ-ovim ministrima javnost može oprostiti i njihovu kapricioznost te bojkotiranje proširenih sjednica Predsjedništva BiH, ali nikako ne smije oprostiti javašluk koji prijeti da dovede u pitanje zdravlje svih građana u državi, navodi se u priopćenju Demokratske fronte.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI