FOTO MJESECA: Transfuziologija – Klinika za dječje bolesti u Mostaru

Autor: Dnevno.ba

MOSTAR - Rekoše Kinezi jednom davno "Slika govori kao tisuću riječi"!

Uvjerili smo se u istinost te tvrdnje masu puta gledajući ovdašnje političare kako nam u oči lažu, a zadnjih dana masu puta uvjeriše se u te navode i građani Mostara. I ne samo građani nego i turisti pošto službeni podaci govore kako u gradu na Neretvi nikada nije bilo turista koliko ih ima ove godine.

No, upitno je hoće li taj trend i dalje biti u porastu kada svi ti turisti, koji su ove godine posjetili hercegovačko središte, prenesu svoje dojmove rodbini i prijateljima.

Govorit će oni o ljepotama Staroga mosta (pa tko ne bi?), te drugim čarima i dražima ovog nekoć prekrasnog grada, bisera bivše Jugoslavije, ali vjerujte da će govoriti i o nesvakidašnjim naslagama smeća, gotovo svih vrsta otpada, kao i prisutnih mirisa na ulicama ovoga grada.

Nakon što su se pojavili aktualni problemi s odlaganjem smeća u ovome gradu nastale su i mnoge zanimljive fotografije, a ovom prilikom donosimo jednu kojoj je autor naš stalni suradnik iz Mostara, koja zapravo najbolje oslikava trenutnu situaciju.

Fotografija je nastala u blizini Transfuziologije – Klinike za dječje bolesti. Kao što u uvodu rekosmo “Slika govori kao tisuću riječi”, pa stoga naš komentar nije ni potreban.

Pogledajte još jednom.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI