fbpx
Foto: Screenshot

GRADONAČELNIK MOSTARA POSJETIO COVID BOLNICU Izrazio je posebnu zahvalnost svim djelatnicima

Autor: Dnevno.ba

Gradonačelnik Kordić naglasio je posebnu zahvalnost za napore koje svi djelatnici već dvije godine ulažu u borbi protiv Covida. 

Gradonačelnik Grada Mostara dr. Mario Kordić posjetio je danas Covid bolnicu gdje se susreo s voditeljicom dr. Svjetlanom Grgić. Gradonačelnik Kordić naglasio je posebnu zahvalnost za napore koje svi djelatnici već dvije godine ulažu u borbi protiv Covida.

Profesorica Grgić naglasila je kako je Mostar po rezultatima i uspješnosti izuzetan ako se uspoređuju rezultati ostatka države i regije. Naglašena je izvrsna suradnja svih razina u gradu i Županiji tijekom protekle dvije godine.
Gradonačelnik Kordić također je posjetio Covid ambulantu, gdje se susreo s dr. Kristinom Bevanda, ravnateljicom Doma zdravlja Mostar, koja je upoznala s trenutnim stanjem u ambulanti. Zajedno su obišli i bolesnike koji su trenutno na liječenju.

Još jednom je naglasio značaj i ulogu medicinskih djelatnika za cjelokupnu društvenu zajednicu i zahvalio na svemu što čine nesebično dajući svoje znanje i energiju.

I u povodu predstojećih blagdana gradonačelnik je pozvao sve žitelje da budu odgovorni i da na taj način daju svoj doprinos te pomognu u borbi protiv pandemije, javlja Bljesak.info.

 

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI