fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

ISPROBAJTE OVAJ TRIK: Prirodno odstranjivanje masnoće iz organizma sa samo dva sastojka!

Autor: dnevno.ba

Napravite ovaj jednostavan napitak za pročišćavanje organizma od masnoća. Posebno će dobro doći nakon obilnih obroka i tijekom dijete. Potrebna su vam samo 2 sastojka koja sigurno imate u hladnjaku.

Jedenjem celera ili pijenjem soka, njegova eterična ulja djeluju antibakterijski i dezinficirajuće. Celer pomaže zdravlju mokraćnog sustava i stimulira rad bubrega, te ima brojne ljekovite dobrobiti za vaš organizam.

Zbog niskog udjela kalorija i blagog diuretičkog djelovanja, celer je odličan kao grickalica između obroka koja pomaže pri mršavljenju. Opskrbljuje organizam važnim nutrijentima koji reguliraju metabolizam masti. Veliki udio vlakana pomaže u regulaciji tlaka i šećera u krvi, čime celer smanjuje potrebu za prejedanjem. Visoki udio vode u celeru pomaže boljem osjećaju sitosti.

Limun je jedna od najkorisnijih namirnica na našem planetu. Limun štiti od tolikog broja bolesti, da ga s pravom možemo nazvati superhranom. Limun je pun nutrijenata – sadrži bioflavonoide, pektin, folnu kiselinu, vitamini C, A, B1, B6, kalij, kalcij, magnezij, fosfor, mangan.

Povoljno djeluje na rad jetre, crijeva, želuca, imunog, živčanog i kardiovaskularnog sustava. Ako redovito konzumirate limun, možete spriječiti bolesti poput laringitisa, bronhitisa, gripe, prehlade, artritisa, visokog krvnog tlaka, bakterijskih infekcija, bubrežnih i žučnih kamenaca, a prema najnovijim istraživanjima i raka!

Sastojci:

400 gr celera

1 kg limuna

Postupak:

Naribajte 400 gr korijena celera.

Dodajte ga u 2l vode i u to naribajte malo limunove kore.

Kuhajte 20 minuta, a zatim ostavite da se ohladi 5-6 sati.

Iscijedite 1 kg limuna i dodajte ga u vodu s ribanim celerom.

Procijedite tekućinu kroz cjediljku i prelijte u staklenu bocu.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});