fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Javni poziv reprezentativcima BIH, pjevačima, glumcima, privrednicima i ostalima za pomoć Jasminu Zubčeviću iz Tuzle

Autor: Dnevno.ba

TUZLA - Poštovani, naš sugrađanin, Jasmin Zubčević iz Tuzle trenutno bije svoje teške životne bitke.

U nekoliko navrata su rađeni pozivi za pomoć koji su imali kakve-takve rezultate. Jasmin je zahvaljujući dobrim ljudima uspio otići na hitne terapije kako bi se njegovo zdravstveno stanje prije svega popravilo. Ali nedovoljno je i nisu se osigurala sredstva od 15.000 eura koliko treba za operaciju.

Jasmin je već morao biti na operaciji, ali nije upravo zbog nedostatka sredstava. Svaki dan je važan. Sutra može biti kasno.

Pozivamo sve reprezentativce BIH koji su nebrojeno puta pokazali svoje zmajevsko srce. Pozivamo sve pjevače koji dolaze u Tuzlu i kojima je Tuzla uvijek bila dobra domaćin. Pozivamo Mariju Šerifović koja uvijek u našem gradu ima prepun Mejdan. Mare, javi se. Čola, Dino , Hari… Barbarez, kapetane svih kapetana.. Spaha legendo, Halide…

Pozivamo sve pjevače koji će do kraja godine pjevati u Tuzli i po restoranima i na Trgu slobode. Pozivamo sve privredne subjekte, pogotovo u ovo vrijeme darivanja. Darujte za život Jasmina Zubčevića.

Vi, kojima se obraćamo… vi ste uspjeli u životu, skočili ste u visine i neka vam dragi Bog podari još više i uspjeha i zdravlja.

Znamo i za vašu humanu stranu, da pomažete svakodnevno i da ste humani u svakom smislu.

Vi isto tako dobro znate i da u našoj prelijepoj Bosni ima jedan nakaradan sistem koji ne može i neće. Zato smo kao nikad oslonjeni jedni na druge.

Zmajevi i Zmajice naše, širom svijeta.

Ne tražimo od vas sve… Svako pomalo i skupit ćemo taj iznos, vjerujemo do petka, 28.12.2018. kada ćemo se svi mi Tuzlaci skupiti na jednom mjestu kako bi smo vam uputili kolektivnu zahvalu u ime Jasmina Zubčevića i njegove porodice.

Razgovarali smo jutros s Jasminovom majkom. Plakala je ona sebi, mi sebi. Uspjeli smo joj objasniti i uvjeriti je da ćemo pobijediti za Jasmina. Ona i Jasmin nemaju više snage… Danas su je ponovo dobili jer su uvjereni da će Jasminu pomoći naši dobri Zmajevi i Zmajice širom svijeta.

Ovaj pogodak Edine Džeko, Miraleme, Jusufe Nurkiću i ostali… mi Tuzlaci a vjerujem i svi građani BIH će pamtiti kao vaše najbolje pogotke u karijerama.

Kako bi novac bio što prije raspoloživ, dajemo i račune na kojima možete izvršiti uplate.

Uplatama na račun SBERBANK br. 1404015000237169 na ime Jasmin Zubcević.

Za uplate iz inozemstva SBERBANK na račun broj BA391404014100089197 SWIFT code SABRBA22.

PayPal [email protected]

Uplate Western Unionom na ime Sadeta Zubcević,
kontakt tel.: 0038762279561

Hvala svima unaprijed u ime udruženja ZMAJEVO SRCE, u moje osobno ime i u ime obitelji Zubčević.

Omer Isović,
predsjednik udruženja “Zmajevo srce”.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});