fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Kora popularnog voća zaslužna za zaustavljanje glavobolje

Autor: Dnevno.ba

MOSTAR - Ne trebate lijekove ni tablete da se riješite glavobolje, priroda ima rješenje.

Zasigurno ćete se složiti sa nama ako kažemo da nema ništa gore od snažne glavobolje zbog koje ne možete ništa završiti i zbog koje ste primorani da doslovno preživljavate dan, nadajući se da ćete brzo leći u krevet i zaspati, te se probuditi bez bola koji ne jenjava.

Kako bi se riješili glavobolje, mnogi posežu za raznim tabletama i lijekovima – ali i priroda ima rješenje za ovu vrstu boli. Ne morate kupovati lijekove ni tablete, niti razne egzotične sastojke, jer sve što trebate imate već u svojoj kuhinji. U ovom slučaju vam može pomoći i banana, a na koji način je trebate koristiti , pročitajte u nastavku.

Jedna očajna žena odlučila je neumoljivom bolu na put stati.

Snažnu glavobolju sam osjetila koja me probudila po ko zna koji put i nisam željela još jedan lijek popiti koji neće rezultat dati, nego će samo iziritirati želudac. Prisjetila sam se onda savjeta susjede da jedan trik sa bananom isprobam. Cijelu sam bananu pojela, a nisam bacila koru nego sam je u frižider ostavila da se ohladi.

Poslije petnaestak minuta, koru sam izvadila i u krevet legla, te se smjestila udobno dok mi je čelo hladila kora. Osjetila sam pulsiranje koje je usporavalo polako i malo pojačanje osjećaja. Nedugo poslije toga me toliko opustio ovaj postupak da me prestala boljeti glava i ubrzo sam zaspala.

Obavezno isprobajte ukoliko probleme sa glavoboljom imate!; piše ona.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});