O prevenciji raka dojke razgovarajte s dr. Lejlom Hadžikadić – Gušić

Autor: Dnevno.ba

SARAJEVO - U nedjelju, 10. veljače 2019. godine, u hotelu Europa u Sarajevu, s početkom u 16 sati, će doktorica Lejla Hadžikadić - Gušić održati predavanje na temu “Karcinom dojke: Diskusija oko preventive i tretmana”.

Predavanje je besplatno, otvoreno za javnost i isvi su dobrodošli.

Cilj događaja je pružiti građanima priliku da dobiju potrebne informacije i aktivno sudjeluju u diskusiji, te da se probudi svijest prvenstveno žena da shvate koliko je bitno da vode računa o svom zdravlju.

Inače, dr.med.Hadžikadić-Gušić je onkološki kirurg, specijalista za karcinom dojke, koja se školovala i radi u SAD, gdje je napravila vrhunsku karijeru, te je znanje spremna iskoristiti kako bi pomogla svojoj domovini i svim njezinim ljudima.

S američkim “Levine Cancer Institutom” započela je realizaciju velike ideje, uspostave Bosanskog medicinskog fonda (Bosnian Medical Fund) koji će stvoriti uvjete za pomoć tisućama bh. građana, prije svega žena iz BiH koje se bore s tom opakom bolešću. Suradnja će se bazirati na medicinskim istraživanjima, medicinskim posjetima i prebacivanjem instrumenata i opreme za onkologe u Bosni i Hercegovini. Također će biti prilika da se sredstva koriste i u liječenju pojedinaca.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI