fbpx

Objavili liječničko izvješće zbog kojeg ljudi vrište od smijeha

Autor: dnevno.ba

Da neke ljude ne interesira misli li se pod “okom” na ono u očnoj duplji ili na kurje, dokazala je jedna žena iz Bijeljine.

Na Twitteru se pojavilo izvješće liječnika koje bi se moglo mirne duše svrstati u kategoriju “vjerovali ili ne”. Naime, u pomenutom izvješću jedne gospođe iz Bijeljine stoji napomena: “Sipala je kapi za kurje oko u oko”.

Ovaj postupak izazvao je lavinu komentara i reakcija ispod posta, a većina tviteraša nije mogla da vjerovati da je gospođa zaista uradila takvo nešto.

Ipak, da slučaj iz Bijeljine nije izoliran, dokazali su korisnici ove društvene mreže, te iznijeli bizarne primjere iz svog okruženja.

“Što je briga, ima i drugo oko”, “Oko za oko isplakano”, “Sada ima night vision”, “Ovo je za treće oko”, komentari su ispod objave u kojoj se šale na račun gospođe iz Bijeljine.

Ipak, koliko god zvučalo smiješno na prvu ruku, treba imati u vidu kakav je sastav kapi za kurije oko, jer je to preparat koji je najčešće na bazi ekstrakta eteričnih ulja i nerijetko ima mentu u sebi, piše Večernji.ba.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI