fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

OVO BI VAS MOGLO POŠTENO NAMUČITI! Optička iluzija zavarala mnoge: Hoda li mačka gore ili dolje po stepenicama?

Autor: Dnevno.ba

Pogledajte fotografiju i ovisno o kretanju mačke po stepenicama otkrit ćete jeste li pesimist ili optimist.

Ova zanimljiva optička iluzija prikazuje mačku koja hoda po stepenicama. Postoje dva načina na koji možete vidjeti mačku, a to je kako hoda prema gore ili prema dolje. Ovisno o vašem odgovoru i vašoj perspektivi, otkrit ćete jeste li optimist ili pesimist, prenosi The Mind’s Journal.

Ako ste vidjeli da se mačka penje uz stepenice, imate vrlo optimističan pogled na život. Svugdje vidite potencijal i mogućnost za razvijanjem i poboljšanjem. Vaš mozak je naučen da napreduje kroz život pa u situacijama kada imate izbor hoćete li biti bolji ili lošiji, vi ćete uvijek biti bolji i truditi se biti što bolja osoba. Vrlo ste ambiciozni i ništa vas ne može zaustaviti u postizanju svojih ciljeva u životu.

Ako ste vidjeli mačku koja silazi niz stepenice, imate pesimističan pogled na svijet i vrlo ste skeptična osoba. Možda je to zbog vaših osobnih iskustva ili osoba koje ste upoznali, ali imate vrlo negativan pogled na svijet. Vrlo teško se otvarate drugima i ne vjerujete im lako. Prije svakog djelovanja dobro razmišljate i računate kakav će biti ishod. Vrlo ste oprezni sa svime pa vas je teško obmanuti ili zavesti, prenosi Večernji.

 

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});