fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

PANIKA U SKB MOSTAR: Stiže 15 potencijalno zaraženih pacijenata iz Konjica!

Autor: Dnevno.ba

MOSTAR - Prema najnovijim informacijama iz SKB Mostar upravo iz Konjica stiže skupina od 15 pacijenata koji bi mogli biti zaraženi koronavirusom!

Naime, radi se o skupini osoba koje su prije par dana imale zajedničko druženje, odnosno ručak s poslovnim prijateljima iz Beograda, a nedugo nakon povratka u glavni grad Srbije kod jedne od tih osoba utvrženo je da je zaražena koronavirusom.

“Luda nam je kuća, sve su službe pogubljene, medicinsko osoblje razmišlja da bježi, jer jednostavno nisu osigurani uvjeti za prihvat tolikog broja novih potencijalno zaraženih osoba”, kazao ke za Dnevno.ba izvor iz SKB Mostar, koji dakako želi ostati neimenovan.

Na telefone u bolnici se cijelo jutro nitko ne javlja, ne dolaze nove informacije za medije, a kako neslužbeno doznajemo dosta liječnika i ostalog medicinskog osoblja nije željelo sudjelovati u svemu ovome, revoltirani su određenim potezima rukovodstva bolnice na čelu s dr. Antom Kvesićem, pa i ne dolaze na posao zadnjih dana budući su uzeli bolovanje ili se nalaze na godišnjem odmoru.

Ukoliko je to istina pomalo je nerazumljiv takav potez s njihove strane, no ipak ne želimo ulaziti u međusobne odnose samih liječnika i ostalog osoblja SKB Mostar, no nažalost, kako se čini, situacija polako izmiče kontroli i sve ovo ne naslućuje na ničeg dobroga.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});