fbpx

Pomozimo mladom vatrogascu, jer on je nesebično pomagao nama!

Autor: Dnevno.ba

MOSTAR - Predsjednik Sindikalne organizacije Vatrogasaca Grada Mostara Marinko Petrić uputio je zamolbu svim građankama i građanima Mostara i ostalih dijelova BiH da se uključe u humanitarnu akciju pomoći za teško oboljeloga mladoga vatrogasca Zorana Kandića Koketa koji boluje od teške bolesti za čije su liječenje potrebna velika novčana sredstva.

Obraćajući se javnosti u ime vatrogasaca Mostara, Petrić je je naveo kako su pripadnici Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar pomogli u granicama svojih mogućnosti, kao i zaposlenici Gradske Uprave Mostar, na čemu im u ime oboljeloga kolege najljepše zahvaljuje, navodi se u priopćenju Koalicije Hrvatsko zajedništvo.

„Nažalost, sredstva koja smo prikupili nisu dostatna za liječenje ovoga teškoga oboljenja našega kolege pa molimo sve koji mogu da, prema svojim mogućnostima, u tu svrhu novčana sredstva uplate na navedene žiro-račune te na taj način pomognu našem mladom kolegi vatrogascu. Poznajući mentalitet naših ljudi u BiH, vjerujemo kako će i ovom prigodom iskazati svoju humanost na djelu. Svima, u Zoranovo ime, unaprijed zahvaljujem. Pomozimo našemu kolegi jer je i on često drugima pomagao, ponekada riskirajući i vlastiti život. Svojom nesebičnošću, vratimo ovome mladome čovjeku ponovno osmijeh na lice“, kazao je Petrić.

Brojevi žiro-računa na koje se može izvršiti uplata za liječenje Zorana Kandića – Koketa su

Za uplate u KM: 40496999000;

Za uplate u EUR: 40496999101 i

Za uplate u HRK (hrtvatskim kunama): 40496999102.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI