fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

(RECEPT) Narodnim pripravkom od samo tri sastojka možete značajno stanjiti struk u manje od mjesec dana!

Autor: dnevno.ba

Zbog svog sastava (vitamin C, kalij, vitamin B1, vitamin B6, željezo, kalcij, vitamin B2, magnezij, fosfor…) hren je osim gurmanski, odličan i kao ljekovito sredstvo. Neizostavan je dodatak raznim jelima, posebice uz masnu hranu jer pomaže probavi. Hren čisti organizam, ubrzava metabolizam, otklanja umor, pa se najviše preporučuje dijabetičarima. Potiče razmnožavanje i razvoj korisnih bakterija u crijevima.

Svjež korijen može se konzumirati cijele godine ako se pravovremeno zakopa u vlažan pijesak ili drži u podrumu. Ako imate veći korijen, možete naribati potrebnu količinu, a ostatak zamotati u aluminijsku foliju i ostaviti u hladnjaku u kutiji za povrće. Ako želite da vam naribani hren ostane svjež i nakon tri tjedna, pomiješajte ga sa žličicom šećera i 4 žlice limunova soka ili octa. U dobro zatvorenoj staklenki, hren može stajati u hladnjaku do 3 tjedna.

Ovaj recept može vam pomoći kod mršavljenja.

Sastojci:

125 g hrena

3 neprskana limuna

3 žlice meda

Priprema:

Izmiksajte hren. Rasijecite limune i izvadite sjemenke pa ih zajedno s korom također izmiksajte i pomiješajte s hrenom. U to dodajte tri žlice meda i sve dobro izmiješajte.

Čuvajte ovaj melem u zatvorenoj teglici u hladnjaku. Uzimajte po jednu malu žlicu melema dva puta dnevno uz obroke. Uzimajte ga tri tjedna i primijetit ćete kako vam se smanjuje struk.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});