VIDEO: Ima mobinga i u Srebreniku, a ne samo u Tuzli, ma ima posvuda!

Autor: Dnevno.ba

SREBRENIK - Posljednjih dana sve je veći broj žitelja Bosne i Hercegovine, koji se i nama, kao i nekim drugim medijima javljaju s pritužbama na svoje nadređene na različtim poslovima, kojima se već bave, te na taj način zarađuju za životnu egzistenciju vlastitih obitelji.

Redakciji portala Dnevno.ba tako se javila i jedna skupina zaposlenih (podaci poznati uredništvu) u Gradskoj apoteci Srebrenik.

“Veći broj nas i naših kolega, direktorici očigledno nepodobnih osoba, prolazimo mobing, teror, diskriminaciju, zloupotrebu položaja. Primjerice, jednoj od nas, koja je majka dviju djevojčica starosti dvije, odnosno tri i pol godine, prigovoreno je jer je bila na trudničkom i porodiljnom bolovanju”, navodi se u ovom dopisu.

Sada je ta djelatnica primorana sudskim putem tražiti svoju pravdu.

No, kako se nešto slično ubuduće ne bi događalo bilo kojoj majci u Bosni i Hercegovini djelatnice Gradske apoteke Srebrenik su odlučile izaći u javnost s ovim detaljima, pa ukoliko bude potrebno uskoro su spremne i proširiti svoju priču, jer posjeduju obilje dokumentacije koja govori u prilog njihovim tvrdnjama, no za sada se žele zadržati na ovome, ali stoga je tu i jedan zanimljiv video prilog koji će o svemu više toga reći.

Bravooooooo KRALJICE od zene Jasminka Jasic Jasmin Hasic Jasmina Slanjankic-Hasic

Gepostet von Enisa Muratovic am Montag, 10. Juni 2019

Ovaj video je nastao na prosvjednom okupljanju u središtu Srebrenika polovicom lipnja ove godine, a mirni prosvjedni skup je tada održan u organizaciji mještana Tinje pod nazivom „Podržimo Jasminu“.

Ovim skupom okupljeni građani izrazili su nezadovoljstvo premještanjem Jasmine Slanjankić Hasić, uposlenice JZU Gradska apoteka Srebrenik iz organizacijske jedinice u Tinji u organizacijsku jedinicu u Sladni.

U ime organizatora, okupljenim građanima obratili su se dr. Jasminka Jašić i Šefket Musić, naglasivši da su građani zadovoljni radom i korektnom suradnjom sa spomenutom uposlenicom, te da žele nastaviti raditi na istom radnom mjestu.

U odgovoru na iznesene navode na skupu, Azra Suljagić, direktorica JZU „Gradska apoteka“ Srebrenik ističe da je odluka o premještanju donesena u skladu sa zakonom, a u cilju što kvalitetnijeg organiziranja rada ove zdravstvene ustanove i kvalitetnijeg pružanja usluga građanima na cijelom području koje pokriva ova apoteka!

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI