fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

VIDEO: Rh negativna krvna grupa – Je li među nama postoji nepoznata vrsta ljudi?

Autor: Dnevno.ba

BEOGRAD - Kanal Balkan UFO pute,m Youtube kanala s vremena na vrijeme plasira i više nego zanimljive, krajnje poučne priče a jedna takva se dogodila i sredinom 2019. godine kada je objavljen prilog o krvnim grupama, konkretno o ljudima s RH negativnom krvnom grupom.

Takvih je negdje oko 15 posto u svijetu, no nikada nije utvrđen njihov genetski kod, odnosno civilizacija iz koje potječu. Uglavnom je riječ o jednom dijelu Europljana, odnosno popularno poznatoj “Plavoj krvi”, odnosno nadljudskoj rasi kako su je u prošlosti mnogi tretirali, od samih nacista do britanske kraljevske loze.

Rh negativna krv, koja izgleda ne potječe sa Zemlje, mogla bi biti glavni faktor u dokazivanju da je čovječanstvo hibridna vrsta. Nije dat cijeli odgovor, ali to je ključ za otključavanje genetičke zagonetke našeg nasljeđa.

Čimbenici tkiva bi također mogli pružiti dokaze. Znanstvenici su sada u mogućnosti odrediti čimbenike tkiva 5.000 godina starih mumija. Da li su ove mumije mogle biti drevni astronauti? Zašto su ove mumije očuvane toliko dobro da bismo mi mogli analizirati njihovu krv i faktore tkiva? Da li se u samim genetskim faktorima mumija krije poruka?

Osamnaest tisuća sumerskih glinenih tablica pronađenih u Iraku navodno identificiraju ime onih koji su genetski modificirali ljudski rod, njihovo ime je Anunaki. Njihov simbol su dvije isprepletene zmije koje predstavljaju dvostruku spiralu ljudskog DNK, koji se koristi u medicinskoj profesiji i danas.

Prema nekim teorijama, Anunaki su nas stvorili putem genetskog inžinjeringa i učinili nas fizički i emotivno sličnim.

Molekularni biolozi su utvrdili da ljudski DNK ima 25.000 gena koji se sastoje od preko tri milijarde kemijskih baza. Ispostavilo se da je 27 posto našeg DNK nepotreban, odnosno DNK bez funkcije!

U nedostatku bilo drugog objašnjenja za ovo šokantno otkriće, znanstvenici su sada došli na ideju da je naš genetski kod napisan od strane vanzemaljskog programera koji je napisao dvije verzije našeg genetskog koda, veliki kod i osnovni kod.

Naša tzv. neželjena DNK je skrivena i uspavana, samo je naš osnovni kod u funkciji. Činjenice pokazuju da je naš genetski Programer namjerno onemogućio veliki broj te nam je ostavio da koristimo tri posto našeg DNK!

Interesantna činjenica se pojavljuje u knjizi “Ozračivanje Faraona” iz 1973. godine. Nakon ozračivanja grobnice Makarova, visoke svećenice Amon, otkriveno je da je dijete zakopano s njom, obilježeno imenom princ Mutenihet zapravo ženka grivastog pavijana. Ispitivanje grobnice Makarova pokazalo je da se Amon porodila kratko prije nego što će umrijeti. Da li je ona rodila pavijana koji je s njom pronađen? Iz kojeg drugog razloga bi on bio zakopan s njom? Da li je genetika podbacila?

Neka istraživanja upućuju da većina onih koji imaju psihičke moći posjeduje i Rh negativnu krv. Većina medija i iscjeljivača također posjeduje ovu krv.

Poznate osobe s Rh negativnom krvnom grupom:

Nikola Tesla
Faraon Ramzes II
Kleopatra
Kraljevska loza Stuart
Davy Crockett
Eisenhower
Kennedy
Reagan
Nixon
Clinton
George W. Bush
Obama
Princ Charles
Princeza Diana
Kraljica Elizabeta II
Kraljica Majka
Princ Filip
Prinčevi William i Harry
Lenny Kravitz
John Lennon
Paul McCartney
Freddie Mercury
Jim Morrison
Elvis Presley
Ringo Starr
Sting
Sir Arthur Conan Doyle (Sherlock Holmes)
Erik Von Daniken
Tennessee Williams
Sir Isaac Newton
Nelson Mandela
M. Luther King
Al Capone
Vlad, the Impaler (Dracula)
Marc Bolan
Kurt Cobain
Phil Collins
Jimi Hendrix
Mick Jagger
Janis Joplin
Charlie Chaplin
Tom Cruise
Johnny Depp
Leonardo Di Caprio
Clint Eastwood
Morgan Freeman
Angelina Jolie
Brad Pitt
Marylin Monroe

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});