fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Vaso Brkić viđen u kopiraoni u Prnjavoru, izbori sigurno na jesen!

Autor: Sprdex.net.hr

PRNJAVOR - Iako se o prijevremnim izborima po državi širi više tračeva nego u selu o tvom pravom ocu, danas je stigla definitivna potvrda i to iz susjedne BiH.

“Po onome što bih ja rekao, imat ćete izbore već ove jeseni” – kratko je prokomentirao vlasnik kopiraone Diplomac u središtu Prnjavora kraj općinske zgrade.

“Inače se bavimo uglavnom kopiranje rodnih listova i drugih potvrda da su kandidati za posao u krvnom srodstvu s djelatnicima lokalne vlasti, u posljednje vrijeme bavimo se i kopiranjem političkih programa” – hvali se Safet Samardžić, vlasnik spomenute kopiraone.

Tamo je, naime, viđen Vaso Brkić i to kako kopira program pod nazivom “Prnjavor može bolje” lokalnog političara.

Iz HDZ-a nisu željeli ništa potvrditi o tome da su program nabavili u Prnjavoru.

“Ne možemo još ništa reći, predsjedništvo još uvijek bira europsku državu i institut za koje ćemo lagati da su nam napravili program”, rekao nam je jedan visokopozicionirani HDZ-ovac.

U svakom slučaju, baš kao što laste znače dolazak jeseni, gaže Gega i Picigin benda dolazak ljeto ili novi broj Nacionala novu Karamarkovu aferu, tako i Vaso Brkić u Prnjavoru znači dolazak novih izbora.

Autor: Sprdex.net.hr
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});