fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

VIDEO: Nokaut za pamćenje – Pogledajte kako je Miočić prebio Dos Santosa!

Autor: Bruno Herljević

LAS VEGAS - Amerikanac hrvatskih korijena, Stipe Miočić, obranio je pojas prvaka u teškoj kategoriji protiv Juniora dos Santosa. Brazilski borac pao je već u prvoj rundi glavne borbe večeri na UFC 211 priredbi, a Miočić ga je porazio tehničkim nokautom. Bila je ovo i svojevrsna osveta Miočića za poraz od dos Santosa prije tri godine.

Otkada je izgubio od brazilskog borca, Miočić ne zna za poraz i razvio se u trenutno najboljeg teškaša na svijetu, ta rušio je posljednja četiri protivnike prije kraja prve runde! Miočič je ovime postao i prvi teškaš koji je dva puta branio titulu, a ostvari li još jednu pobjedu bit će najdominantniji teškaš u povijesti UFC-u.

Uoči meča obojica su naglašavala kako bi sve moglo biti gotovo vrlo rano u borbi, pa je baš tako i završilo. Dos Santos je pao već nakon prvih ozbiljnijih udaraca. Obojica su krenula oprezno u meč, ali čim je krenula prva izmjena udaraca, Miočićevi su puno bolje sjedali na tijelo dos Santosa. Stipe je krenuo u napad, ispucao je par ‘low kickova’, ali boksačka tehnika je dominirala. S nekoliko sjajnih direkta pokazao je Brazilcu zašto je prvak. Udarci su prolazili, a JDS-u su koljena malo zaklecala. Pokušavao je malo eskivirati, ali eksplozivni Miočić je samo navaljivao. Na koncu ga je srušio na koljena i krenuo bombardirati udarcima u glavu sve dok sudac nije vidio da se Junior ne može braniti.

Stipe je još jednom impresionirao ljubitelje MMA-a jer je i ovaj meč odradio s neviđenom lakoćom. Smireno je ušao u ring, odradio posao na vrhunskoj razini i pokazao protivnicima da ga neće baš tako lako skinuti s vrha.

U drugoj borbi po važnosti na ovom ‘eventu’ aktualna prvakinja kategorije slamka, Joanna Jedrzejczyk obranila je naslov uvjerljivom predstavom protiv Jessice Andrade. Borbu su odlučivali suci, a jednoglasno su presudili u korist Poljakinje i to joj je bilo peti put da je obranila naslov. Isto tako ima savršen skor od 14 pobjeda i bez poraza.

Demian Maia slavio je u velter kategoriji protiv Jorgea Masvidala sudačkom odlukom, a organizatori su 40-godišnjem veteranu ovog sporta obećali borbu protiv aktualnog prvaka Tyronea Woodleyja.

https://www.youtube.com/watch?v=2Npn9x78FfM

Autor: Bruno Herljević
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});