fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Armin Cibra tvrdi kako Fahrudin Radončić stoji iza jutrošnjeg paljenja njegovih automobila!?

Autor: Dnevno.ba

SARAJEVO - Nepoznata osoba ili više njih u noći sa srijede na četvrtak zapalila je četiri automobila i garažu Armina Cibre u sarajevskom naselju Boljakov Potok.

Požar je izbio oko 4.30 sati, najprije na Cibrinom automobilu, a potom se proširio na vozila njegovog oca, supruge i brata koja su bila parkirana u istoj garaži ispod njihove obiteljske kuće.

“Na vozilima i u garaži je pričinjena totalna materijalna šteta, odnosno 100.000 maraka štete. Odmah sam pozvao vatrogasce, policiju, koji su vrlo brzo došli te su uspjeli lokalizirati požar” – kazao nam je Cibra.

Armin Cibra je javnosti poznat kao bivši vozač predsjednika SBB-a Fahrudina Radončića, a nedavno je objavio i knjigu pod naslovom “Fahrudin Radončić, mafijaš u podzemlju Balkana”.

Upravo je naš portal ekskluzivno objavio detalje o izlasku i sadržaju spomenute knjige, a što su prenijeli i drugi utjecajni mediji u BiH:

https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/53367/knjiga_koja_ce_uzdrmati_bh_scenu_fahrudin_radonchic_mafijas_u_podzemlju_balkana.html

“Nakon jutrošnjeg terorističkog akta na mene i moju obitelj, paljenjem naših automobila i garaže, iza kojeg stoji poznati piroman Fahrudin Radončić, koji je također nalogodavac i paljenja zgrade Predsjedništva BIH, panično vidno uplašen lider SBB-a sazvao je stranačku press konferenciju. Radončić u strahu od predstojeće presude i zatvora, a po svojoj ustaljenoj dugogodišnjoj metodi pravdanja ‘nisam ja, on je’, pod velikom dozom straha odbacuje sve optužbe vezane za napad na moju obiteljsku kuću” – kazao je za Dnevno.ba Armin Cibra.

“Činjenice koje razotkrivaju Radončića su da su sve raspoložive policijske agencije koje rade na rasvjetljavanju ovog terorističkog akta, identificirali određeni broj kriminalnih lica koja se dovode u vezu s paljenjem mojih automobila, i vezu s Radončićem kao nalogodavcem. Na kraju želim dodati da me uplašeni Radončić ne može ušutkati niti zastrašiti, može jedino na način kako je ušutkao rahmetli Ramiza Delalica Ćelu” – ustvrdio je Cibra.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});