fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

HDZ-u BiH u Livnu ne smeta što se SDA konstantno “piški” po njima – izabraše Hadžijahića za predsjednika OV-a!?

Autor: Dnevno.ba

LIVNO - Prije dvadesetak dana Županijski odbor Stranke demokratske akcije (SDA) u Livnu putem medija upoznao je domaće i međunarodne institucije o kršenju Ustava, presude Ustavnog suda Federacije BiH i ostalih akata, od strane HDZ-a BiH, kako bi navodno proveli svoju dominaciju na ovim prostorima. U istom priopćenju ŽO SDA optužuje Vladu iz reda hrvatskog naroda za bahatost, radikalizaciju, remećenje dobrih odnosa među narodima u HBŽ-u i da nas ponovo želi vratiti u ratno i neposredno postratno razdoblje proglašenjem neradnog dana u petak, 18.11.2016., čime se želi obilježiti godišnjica formiranja tzv. HZHB, da bi teške optužbe kulminirale na sjednici Županijske skupštine održane 04. prosinca 2016.

Jučerašnji nastavak konstituirajuće sjednice Općinskog vijeća Livno pokazao je koliko su političari jadni, bahati i korumpirani, samo kako bi zadržali postojeće sinekure. Nakon što je po tko zna koji put do sada, Sead Hdžijahić potpisao priopćenja Stranke demokratske akcije, u kojima, na najgrublji način vrijeđa i napada hrvatski narod i hrvatske branitelje koje lažno optužuje za protjerivanja i ubijanja u Livnu, istog za predsjednika Općinskog vijeća Livno podržava Hrvatska demokratska zajednica, iako je svima u Livnu poznato da je jedan dužnosnik Stranke demokratske akcije iz Livna u Haagu svjedočio protiv Hrvata i hrvatskih branitelja.

Nakon teških optužbi SDA na račun Hrvatske demokratske zajednice BiH i hrvatskog naroda u Livnu, a koje je potpisuje Sead Hadžijahić, proizlazi da Hrvatskoj demokratskoj zajednici BiH nije bitno što ih SDA i Sead Hadžijahić optužuju za teška kaznena djela, nije ih briga što se mladi, obrazovani i čitave obitelji iseljavaju iz Livna i nije ih briga što se udara na hrvatske branitelje koji su temelj hrvatske opstojnosti u BiH!

“Njima nisu bitni interesi naroda, njima su bitne sinekure što je pokazala konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća, na kojoj je kršenjem članka 93. Poslovnika o radu Općinskog vijeća za predsjednika izabran Sead Hadžijahić, kojemu su potporu dali vijećnici HDZ-a BiH i SDA, te Ante Drinjka koji je izabran na listi Hrvatske liste za Livno, a koji je izbačen iz stranke zbog radnji koje je počinio na štetu HLL-a” – kaže Jakov Perković, predsjednik Hrvatske liste za Livno (HLL).

Hrvatska lista za Livno osuđuje verbalni i fizički napad vijećnika Ante Drinjka na predsjednika Hrvatske liste za Livno. Kako je ovo već drugi napad Ante Drinjka na predsjednika HLL-a, iz ove političke opcije pozvali su PU Livno da se poduzmu sve mjere kako bi se spriječili budući napadi na predsjednika HLL-a.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});