fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

JOSIP ŠIMIĆ: Zašto Dalida Burzić odlaže uhićenje Efendića i Konakovića?

Autor: Josip Šimić

SARAJEVO - Nedavno je osvanuo tekst na portalu "The Bosnia Times" o Semiru Efendiću, načelniku općine Novi Grad (SDA), pod nazivom: "Protiv Efendića će biti podignuta optužnica za ogroman kriminal".

Shodno objavljenom naslovu i sadržajno istinitom tekstu o istom, dana 4. 4. 2017. godine, verbalno sam (umalo i fizički) napadnut u Centru Sarajeva. Nakon objave teksta o Semiru Efendiću na gore spomenutom portalu, čiji autor nisam, ali jesam recenzent, dana 4. 4. 2017. godine, na vehabijsko – erdoganski i brutalan način verbalno sam napadnut u Centru Sarajeva, u blizini Holiday INN-a od strane prvog rođaka Semira Efendića, Muamera Efendića, tako da je morala i PU Centar reagirati. Neposredno prolazeći na gore spomenutoj lokaciji, dana 4. 4. 2017. godine oko 10.40 sati prišao mi je Muamer Efendić i obratio mi se riječima: “Šta mi ba buraza maltretirate, nemoj da ti nos razbijem…je*em ti majku…”, nakon toga zamahnuo je rukom da me udari, ali shvativši da ima kamera naokolo, odustao je.

Cijeli slučaj prijavljen je PU Centar o čemu je sačinjena službena zabilješka. Što reći na ovakvo bahato narkomansko ponašanje Efendića?! Najbolje ništa, jer neograničen je broj budala. Siledžijski hoda ulicama Sarajeva, sijući strah, provodio bi vehabizaciju nad bosansko-hercegovačkim društvom. Njihova nervoza, očaj i tjeskoba sasvim je razumljiva nakon uhićenja generalnog tajnika SDA Amira Zukića.

Nakon uvjerljive pobjede na općinskim izborima za načelnika općine Novi Grad, svi su u Semiru Efendiću vidjeli novog “Erdogana” i lidera SDA! Zanesen briljantnim rezultatima na općinskim izborima, počeo je držati “moralne” kateheze preko svoga Facebook profila visokim stranačkim dužnosnicima, premijerima, prozvavši čak i svog stranačkog kolegu Fadila Novalića. Ubrzo nakon toga, Semir Efendić postaje omiljena medijska politička figura na proselefijskom portalu “Saff.ba”, protiv čijeg se vlasnika tog portala, te urednika vodi krivični postupak na Tužiteljstvu KS.

Dalida Burzić shvativši da joj Semir Efendić upravo proziva one, koje ona godinama reketari, te da bi joj zbog Efendićevog ponašanja mogli biti poljuljani redoviti stranački prilivi u njen skromni džep, odlučila je Efendiću zavrnuti uši: izdaje Naredbu Federalnoj upravi policije da “potanko” istraže sve mračne tajne Semira Efendića, i da iste dostave na njezin stol! Nakon što je FUP, po Naredbi Tužiteljstva KS dokumentirala sav kriminal Semira Efendića i predala Tužiteljstvu KS, Efendić je naglo zašutio, jer je shvatio, da je bolje šutjeti, nego u zatvoru sa Zukićem plakati.

Vjerojatno mu je moja draga Dalidica zaprijetila, da ako ijednu više “zucne” protiv onih koje ona reketari, završit će iza rešetaka. Od tada je Semir Efendić položio strogi zavjet šutnje.

Nakon uhićenja i pritvaranja Amira Zukića, većinu njegovih stranačkih kolega “safatalo” je stanje paranoje: koliko li ćeZukić izdržati, da li će propjevati?! Zukić plače i još uz to pjeva, a to je dobar znak, jer je to put do istine. Dalida Burzić dala je do znanja Semiru Efendiću, da s njom, njezinim donatorima i redovitim donacijama, koje izreketari, igre nema! Zna to najbolje Amir Zukić, koji je okasnio s uplatom samo jedne mjesečne rate u iznosu od 8 tisuća eura Dalidi Burzić, i sudski izvršitelji odmah su “zaplijenili” Zukića i stavili ga u pritvor.

Iako se terete za isto krivično djelo, Asim Sarajlić, te Mirsad Kukić, još uvijek se brane sa slobode, vjerojatno zbog redovitih uplaćivanih transakcija Dalidi Burzić. Svi uhićeni dužnosnici traže ekspresnog odvjetnika Jasmira Muratovića, pa tako njegov je klijent i Amir Zukić. Svi uhićeni znaju, da Jasmirov “snažni zagovor” kod Dalide Burzić ublažava patnje i donosi na kraju oslobađajuće presude njegovim klijentima. Jasmir Muratović postao je odvjetnik tek sa 40 godina i svega, ne više od 10 godina odvjetničkog iskustva. Usprkos tome, on uspjeva dobiti čak i one slučajeve, koje ni ugledni odvjetnik Fahrija Karkin ne može dobiti. Tako je nedavno izvojevao skidanje kazne zatvora za svog klijenta s 31 godine na 15 godina, iako je u pitanju svirepo ubojstvo!

Pored Semira Efendića, organizirani kriminal dokumentiran je i Elmedinu Dini Konakoviću, premijeru KS. Naš izvor iz FUP-a tvrdi, kako je još prije nekoliko mjeseci FUP dostavio izvještaj o počinjenim krivičnim djelima Tužiteljstvu KS protiv premijera Konakovića, te da je sve bilo realizirano za njegovo uhićenje, ali da je Tužiteljstvo KS na čelu s Dalidom Burzić Naredbu o uhićenju povuklo u posljednjem trenutku. Ogromno bogatstvo premijera Dine Konakovića i snažna moć i sposobnost reketarenja Dalide Burzić pobijedila je pravdu.

Zna Dalida Burzić još jednu mračnu, ali seksualnu tajnu Dine Konakovića, i to onu iz 2008. godine. Naime, 14. 06. 2008. godine u stanu u ulici Hadži-Idrizovoj na broju 4, na području općine Centar, bosanski košarkaš Armin Isaković nakon kraće verbalne svađe, uzeo je kuhinjski nož i zaklao svoju majku Fatimu Isaković. Nalaz tima sudskih vještaka medicinske struke potvrdio je, da Armin Isaković boluje od akutne paranoične shizofrenije, te da mora provesti najmanje dvije godine na psihijatrijskom liječenju. Sudskim vijećem predsjedavala je sutkinja Dalida Burzić, koja je oglasila Isakovića nevinim, prihvaćajući nalaze sudskih vještaka o stanju neuračunljivosti Armina Isakovića prilikom izvršenja krivičnog djela ubojstva. No, na suđenju, skrivan je jedan dugo mračni detalj i pitanje: Šta je Armina Isaković anatjeralo da ubije majku, zadavši joj u stanju velikog bijesa više ubodnih rana u predjelu vrata?!

Armin Isaković i Elmedin Dino Konaković bili su bosanski košarkaši i prijatelji. Armin je bio jako privržen majci, ali ni susjedima nije jasno zašto je ubio svoju majku?! Navodno je Armin Isaković prije ubojstva majci rekao: “Nosiš moje prezime, i ti me sramotiš”, a zatim je ubio.

Naš izvor iz Županijskog suda u Sarajevu tvrdi, da je tijekom 2008. godine, kada je Armin Isaković ubio svoju majku, da je istu u trenutku povratka u stan zatekao zajedno u krevetu sa svojim prijateljem i kolegom Elmedinom Dinom Konakovićem, nakon čega ju je i ubio, prije toga u stanju bijesa kazavši majci: “Nosiš moje prezime, i ti me sramotiš”!

Dobro upoznati djelatnici Županijskog suda u Sarajevu sa tim slučajem iz 2008. godine, kažu, kako se to na “sva zvona pričalo u Sudu… i suci su to znali, ali nitko nije htio to spominjati”! Nakon toga, jedno vrijeme Konaković bježi za Ameriku. Kako njegov prijatelj i košarkaški kolega ne bi propjevao, Konaković se pobrinuo da bude oslobođen i trenutno prema našim saznanjima zaposlen je u Elektroprivredi BiH.

Dalida Burzić zacijelo se suosjeća s Dinom Konakovićem kad su u pitanju seksualni manijakalni porivi i problemi, obzirom da ih je i sama pet promijenila: Jasmin Hribanić, Sudo Minđušar, Amir Jaganjac, izvjesni novinar Stano, te aktualni ljubavnik Jasmir Muratović.

S Jasminom Hribanićem dobila je 1997. godine dijete, jer pomnoženi, minus (Dalida) i minus (Jasmin) daju plus (Sven). Sve gore njezine bezuspješne veze prouzrokovane su kompleksima nižih vrijednosti, jer je rasla kao izvanbračno dijete, bez znanja tko joj je otac. Ne mogavši da se izbori s ovom činjenicom izrasla je u psihopatu, agresivnu i represivnu osobu, opasnu za okolinu. Njezini bivši suradnici u Županijskom sudu u Sarajevu tvrde, da je kod glavne tužiteljice KS Dalide Burzić prisutan “Nobelov kompleks”, jer je bez pravnog osnova prijavila gotovo sve kolege s kojima je radila naŽupanijskom sudu i Tužiteljstvu. Nobelov kompleks za nositelje pravosudnih institucija može biti poguban, jer suspendira vladavinu zakona u cilju vlastite promidžbe!

Autor: Josip Šimić
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});