fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

MEKTIĆ ODGOVORIO RUŽICI JUKIĆ: „Ona se oglasi svaki put kad joj spomenem rodicu Gordanu Tadić, šeficu Tužiteljstva BiH?“

Autor: Slobodna Bosna

„Nadam se da će sistem, odnosno pravna država uskoro popravljati svoje kardinalne greške te da više neće biti mjesta za Ružicu Jukić i druge nesposobne“, kazao je Dragan Mektić, ministar sigurnosti BiH reagirajući na izjave potpredsjednice VSTV-a Ružice Jukić.

Dragan Mektić odgovara da se bez obzira na rodbinske veze, trebamo riješiti kriminala u pravosudnim institucijama.

„Zašto se ona oglasi svaki put kad joj spomenem rodicu Gordanu? Ovdje je u pitanju sudbina države, a ona je najnekompetentnija da o tome priča. To što su njih dvije rodice i što ona po tom osnovu ima obavezu da je štiti, to građane ove države ne zanima. Mi se moramo riješiti kriminala u pravosudnim institucijama“, odgovorio je Mektić.

Potrebno je, prema mišljenju Mektića, što prije donijeti novi zakon o VSTV-u i isti podijeliti na sudski i tužiteljski.

„U toj rekonstrukciji treba se riješiti nesposobnih članova VSTV-a i nakon toga kreirati novi ambijent za borbu protiv korupcije u kome bi tužitelji snosili odgovornost za svoj nerad. To je novac građana“, poručio je Mektić Ružici Jukići najavio da će uskoro biti objavljene cifre od više tisuća maraka koje država isplaćuje za štetu nanesenu pojedincima zbog propalih postupaka od strane Tužiteljstva.

„Ja se ne želim baviti sudbinama neafirmiranih ljudi poput Ružice Jukić, kao ni njene obitelji koju ona zloupotrebljava kao i svoju poziciju na kojoj se našla isključivo zbog slabosti sistema“, zaključio je Mektić, prenosi „Oslobođenje“.

Autor: Slobodna Bosna
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});