fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Zna li Fahro što mu radi Vesko?

Autor: Dnevno.ba

SARAJEVO - Predsjednik futurističke stranke od milja nazvane Stranka za bolju budućnost, osim što ima problema sa paranojom ili ne zna što mu rade ministri, ili sve zna a sve svoje sukobe sa SDA (ne)uspješno fingira. To je postalo toliko prozirno da Fahrudin "Azrin" Radončić, ne vjeruje više ni svojim očima. Vjeruje možda samo još svojoj "braći po službi", poput Dragana Čovića i sličnih pacijenata.

DRLJAČA, MAJSTOR ZA UHLJEBLJIVANJE

Od imenovanja za ministra, Drljača je zapošljavao koga je stigao i za koga je Radončić izravno urgirao. Tako da je i više nego jasno da su upravo Radončićevi “futuristi”, stvorili najviše parazita koji su navalili na, ionako pretrpan, proračun FBiH. O županijama u kojima participira u vlasti, Radončić nimalo ne zaostaje za federalnim institucijama kada je uhljebljivanje u pitanju. Navesti ćemo samo nekoliko primjera koji jasno pokazuju, da su Radončić i njegovi “padobranci” među zadnjima (ako ne i zadnji), koji imaju prigovoriti bilo što i bilo kome.

Tako je Vesko Drljača od ustoličenja, samo zato jer su članovi Radončićeve partije zaposlio:

1. Saida Kastrat, nekadašnja tajnica Radončićeve partije, potom Drljačina savjetnica. Zaposlena na mjesto Šefa kabineta ministra,

2. Kenan Spahić, jedan od najboljih atletičara u BiH. Bivši član SDA. Za samo godinu dana izlizao dvoje cipele trčeći najprije u DF-u (u mandatu Milana Mandilovića), nakon toga pravo u toranj. Iskaznicu Radončićeve stranke u džep a kao nagrada stiže imenovanje u vidu dužnosti pomoćnika ministra. Radio na izradi novog Zakona o MIO, koji nikada ne bi bio ni izrađen a kamoli predložen i usvojen, da se u sve nisu uključili pismeni pravnici. Spahić se također proslavio i pri imenovanju osumnjičenika za ratne zločine, na jako odgovornu dužnost u institucijama FBiH. Naime, Spahić je natječaj namjestio da se ne traži uvjerenje da se protiv kandidata vodi kazneni postupak, i time grubo prekršio Zakon o vladinim i drugim imenovanjima. I za taj “poslićak”, Spahić je nagrađen imenovanjem za Predsjednika UO Instituta za medicinsko vještačenje, iako nije ispunjavao osnovni uvjet – iskustvo u oblasti medicinskoga vještačenja. Ali kada imaš Radončićevu člansku iskaznicu onda ne moraš poštovati nikakve zakone. Sve je na prodaju i grabež (i palež).

3. Ernis Imamović, negdašnji zastupnik SDA u SBŽ iz koje je “izbjegao” u skute utemeljitelja i graditelja Radončića. Nagrađen je pomoćničkom pozicijom u sektoru o kojem pojma nema. Bolje upućeni tvrde da je Imamović rijetko viđen prevrtljivac, te da između njega i Spahića postoji samo jedna razlika – Imamović je visok oko dva metra a Spahić nizak nešto više od metar i pol.

4. Lejla Mujkić, primljena za tajnicu iako u ministarstvu postoji, otprije zaposlenih, najmanje pet djevojaka ili žena koje mogu obavljati isti posao.

5. Ibro Hadžimusić, primljen kao vozač iako za to uopće nije bilo potrebe. Iz samo Drljači i Radončiću poznatih razloga, vjerojatno za fiktivna putovanja, npr. u Crnu Goru.

6. Benjamin Mešak, nesuđeni pomoćnik ministra. Ipak je, nakon brzinskog ispisa iz DF-a učlanjen u “tornjačku” partiju nakon izmijenjene sistematizacije, s pozicije Stručnoga suradnika unaprijeđen u Načelnika jedinice za internu reviziju. Obzirom je Mešak do grla (kao i Drljača) umočen u kriminal oko dovršetka staračkog doma u Ljubuškom, ovo je svojevrsna nagrada za šutnju.

FAHRO SE PRAVI GRBAV A NIJE SA GRBAVICE!

Od kada je imenovan, Drljača je zaposlio oko 20 novih državnih službenika i 5 savjetnika. Ova Radončićeva “svita” FBiH košta između 750.000 i 800.000 KM na godišnjoj razini. Toliko o uštedama i sličnim floskulama kojima se Radončić razbacuje. U pauzama kada ga ne ponese ratni zanos pa počne lupetati i prijetiti novim ratovima. On bi, vrlo vjerojatno, opet želio vidjeti reprizu Trusine, Grabovice,…, a taj film gledati neće. Zašto? Pa zato što se okružio ljudima mišjeg srca kakvo je i njegovo.

Nemoguće je da Radončić nije upoznat s gore navedenim primjerima a vrhunac licemjerja je kada počne prozivati SDA. Posebno kada je u pitanju Razvojna banka FBiH, jer još nikada nije odgovarao za 22 milijuna KM koje je, umjesto u novine, utrošio u izgradnju tornja. Radončić i njegovi kadrovi itekako dobro surađuju sa svima, kada je lopovluk i pljačka u pitanju. Neka upita svoga, u vremenu i prostoru izgubljenog ministra, kako surađuje sa kadrovima SDA kada je kriminal u pitanju. Ako ne zna uskoro će dobiti konkretne odgovore i dokaze!

Do tada, neka nastavi s fingiranim sukobima sa SDA i očitoj ljubavi spram dva beogradska igrača (kakav je i sam). Nije nikakva tajna da su Radončić, Dodik i Čović u “ljubavno-političkom” trokutu.

NAPOMENA:
Ovo je nekada bila zemlja meda i mlijeka, a danas zemlja totalne erotike.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});