fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

7DNEVNO: Kolinda nam kampanju nastavlja bez svoga Jakiše!

Autor: 7Dnevno

ZAGREB - "Jakove izdrži", rečenica je koja se prometnula u jedan od ključnih slogana kampanje za predsjedničke izbore, aktualne šefice države Kolinde Grabar-Kitarović, koja je, po svemu sudeći, u još jednoj borbi za Pantovčak odlužila intenzivnije angažirarati i svojeg supruga Jakova Kitarovića. Takva odluka zapravo ne čudi, prvi gospodin uživa simpatije u velikom dijelu javnosti, a posebno ga simpatiziraju u HDZ-u. Da je tome tako potvrđuju i gromoglasni pljeskovi i ovacije koje je dosad dobivao na svim skupovima na kojima se pojavljivao sa svojom suprugom.

I dok se HDZ-ovci s Kitarovićem oduševljavaju, on strateški šuti. Njegove izjave prava su rijetkost, a na skupovima pak uz svoju suprugu postojano stoji, također bez da ispusti glas. Stigma koju gospodin Kitarović nosi na svojim junačkim plećima jest da je on skrbnik za obitelj, dok Grabar-Kitarović vodi državu. Iako se dosad stjecao dojam da je on najsnažnija karika njezine kampanje, u njezinom stožeru ovih su dana odlučno prelomili te konstatirali da će gospodin Kitarović morati malo ‘ostati po strani’.

Nemaju ga namjeru intezivnije gurati u kampanju, a osim toga prestat će i s proputovanjima kroz cijelu državu pa će tako svoju suprugu pratiti tek na većim skupovima.

Procjena njezinog tima jest da u posljednjim danima kampanje fokus treba staviti isključivo na Grabar-Kitarović i njezin program, a jednako tako smatraju da je ona ta koja je sada na redu za prikupljanje simpatija, pa je tako konstatirano da Jakov u finišu kampanje jednim dijelom od nje odustaje.

Autor: 7Dnevno
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});