googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: HŠK Posušje/Facebook

Posušje dočekuje Zrinjski, trener optimističan: ‘Nitko nam ne može uzeti san da igramo Europu’

Autor: Dnevno.ba

Posušje do prošlog vikenda bilo neporaženo u 2024. godini u prvenstvenim utakmicama, ali doživjeli su poraz 1:0. Time nisu pomogli Zrinjskom, a sada im u goste dolazi upravo aktualni prvak.

“Niz je stao. Moralo je doći i to vrijeme, nemamo puno vremena za kukanje. Dolazi nam ekipa Zrinjskog, a svi vrlo dobro znamo tko su oni. U jednom su dobrom ritmu, kako vrijeme odmiče igraju sve bolje i bolje. Mi respektiramo svakog protivnika, ali igramo kući. Naravno da su očekivanja velika, ali mi idemo na pobjedu, sve ćemo učiniti da izađemo kao pobjednici”, kazao je trener Posušja Denis Ćorić, a prenosi Arena Sport.

Nada se povratku barem dva igrača u roster u odnosu na zadnju utakmicu, a dotaknuo se i Brazilca Joaoa Ericka koji zbog ozljede neće moći nastupati do kraja sezone. Susret s Plemićima propušta kapetan Luka Lučić, koji zaradio crveni karton u utakmici protiv Željezničara.

“Utakmica sa Željom ostavila je dubok trag, Ericka smo izgubili do kraja sezone. Begić će danas početi trenirati, Boban se uključuje u trenažni proces, a Lučića neće biti zbog kartona. Pavković i Bekavac su imali virozu, te se nadam da će se oni danas uključiti i da ćemo složiti najboljih jedanaest za Zrinjski”, kazao je Ćorić.

Foto: HŠK Posušje

‘Borit ćemo se’

Posušje je, kao i Zrinjski, dobilo licencu za nastup u Uefinim natjecanjima, a položaj na ljestvici govori da su njihove šanse za Europu realne.

“Tablica govori da smo mi u borbi za vrh, nećemo bježati od toga. Kakav bi ja bio trener da ne vjerujem u to. Niko nam ne može oduzeti san, borit ćemo se.

Mi smo već uspjeli jer je glavni cilj bio ostanak u ligi. Pokušat ćemo napraviti još jedan iskorak, pa vidjet ćemo”, zaključio je Ćorić.

Utakmica je na rasporedu u nedjelju na stadioni Mokri Dolac s početkom u 17 sati.

Luka Modrić još jednom je ušao u povijest, pogledajte kako ga je Ancelotti nahvalio

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});