Nakon teške prometne nesreće koju je doživio 2009. godine...
ZA PRSTE POLIZATI: Napravite ćevape kakvi se jedu na Baščaršiji!
Svatko od nas želi napraviti prave domaće ćevape kakve jedemo po restoranima diljem Bosne i Hercegovine. Naravno, postoje razni načini kako se mogu napraviti, a mi vam donosim recept sarajevskih ćevapa.
SASTOJCI:
0,5 kg janjetine
1,5 kg mljevene junetine
4 – 5 češnja češnjaka
2% od ukupne količine mesa soli
2 žličice sode bikarbone
PRIPREMA ĆEVAPA:
Meso iscjeckajte na kockice, dobro posolite i pomiješajte s 100 ml. vode i češnjak ubacite koji ste ranije kuhali.
Smjesu dobro izmješajte i ostavite da ostoji preko noći u hladnjaku.
Ujutro, smjesu samljite u stroju za meso dvaput i ostavite još nekoliko sati na sobnoj temperaturi i opet stavite u hladnjak.
Prije nego što počnete oblikovati ćevape, ubacite sodu bikarbonu.
ZADNJE VIJESTI
Ako želite znati kako nešto funkcionira u avionu, pitajte...
Meryem Uzerli u ulozi sultanije Hurem u seriji Sulejman Veli...
Izvanzemaljske otmice predstavljaju poseban segment fenomena...