fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Europa sve zelenija: Toyota isporučila 3 milijuna hibridnih vozila u Europi

Autor: dnevno.ba

Prošli tjedan Toyota Španjolska imala je čast isporučiti 3-milijuntno hibridno električno vozilo (HEV) u Europi.

Corolla GR SPORT predana je svom novom ponosnom vlasniku Nicolasu Jimenezu. Corolla GR SPORT je proizvedena u Velikoj Britaniji, a izdvaja se od ostatka obitelji Corolla zahvaljujući sportskom dizajnu.

Nicolas Jimenez objasnio je da se odlučio za hibridni automobil jer se vozi središtem Madrida. “Danas je, uz ograničenja ulaska u mnoge europske gradove, hibrid neophodan. Nisam razmotrio nijednu drugu mogućnost osim hibridne, jer zone s niskim emisijama neće doprijeti samo do gradova poput Madrida ili Barcelone, nego i do mnogih drugih. Odabrao sam Corolla GR SPORT zbog dizajna, zbog čega se osjećam 30 godina mlađe. Mlad sam u srcu i ovo je verzija Corolle koja mi u tom smislu najviše odgovara“, rekao je Jimenez.

Predsjednik i izvršni direktor Toyota Španjolske, Miguel Carsi, prisustvovao je primopredaji novog Corolla Hybrid GR SPORT gospodinu Jimenezu u Madridu.

“Za Toyota Španjolsku velika je čast isporučiti 3-milijnutu hibridnu Toyotu. Nakon brzog rasta hibrida, uzbuđeni smo što kupci koji traže automobile sportske privlačnosti također razmatraju hibridne pogonske sklopove. To naglašava njihovo povjerenje da naša hibridna tehnologija može pružiti potrebno zadovoljstvo i performanse u vožnji”, kaže Carsi.

Toyota je u Europi počela s prodajom hibridnih vozila 2000. godine. Danas kupci mogu birati između 20 različitih modela HEV-a među brandovima Toyota i Lexus. Hibridi su u 2019. godini činili 52% ukupne prodaje tih marki, a 63% u zapadnoj Europi.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});