fbpx
Foto: Screenshot

Džaferović: Kraljevina Nizozemska podržava BiH na europskom i NATO putu

Autor: Fena

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Šefik Džaferović izjavio je za Fenu da je Kraljevina Nizozemska izrazito prijateljska država Bosni i Hercegovini.

Istaknuo je da se tijekom njegove posjete Kraljevini Nizozemskoj, počev od susreta s kraljem Willemom-Alexanderom, sastanaka s gradonačelnikom Haaga Janom van Zanenom, s predsjednikom Senata i predsjednicom Predstavničkog doma Parlamenta Nizozemske Janom Bruijnom i Verom Bergkamp, može jasno vidjeti podrška koja je usmjerena prema Bosni i Hercegovini od ove prijateljske države.

– Bosna i Hercegovina ima podršku u izgradnji sebe kao efikasne i funkcionalne države, podršku na europskom i NATO putu BiH. Ono što je također posebno važno i potrebno da istaknem je da odavde dolazi podrška za rješenje krize u kojoj se nalazi BiH, podrška za deblokadu naših institucija i za normalno funkcioniranje naše zemlje – kazao je Džaferović.

Dodao je da, uz sve druge teme vezane za bilateralnu suradnju, ovo danas bilo u fokusu razgovora koje je imao sa svim zvaničnicima Kraljevine Nizozemske.

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Šefik Džaferović boravi u dvodnevnoj posjeti Kraljevini Nizozemskoj.

Autor: Fena

ZADNJE VIJESTI