fbpx

KAKVA KRALJICA: Ovakav početak emisije regija će dugo pamtiti! Pogledajte moćnu poruku srpske voditeljice!

Autor: dnevno.ba

Srpska voditeljica Jelena Obućina je emisiju ‘Pregled dana’ Newsmax Adria počela na vrlo neobičan način o kojem bruje mnogi u regiji.

Prvo je započela šutnjom, a onda je održala monolog koji nikoga nije ostavio ravnodušnim. U svojem monologu, nabrojala je sve stvari zbog kojih ljudi danas šute, a na kraju nabrajanja, poručila im je da zbog toga nemaju pravo pitati žrtve seksualnog zlostavljanja zašto su šutjele dugi niz godina o hororu koji su doživjele.

Podsjećamo, sve krenulo prije nekoliko dana kada je srpska glumica Milena Radulović s još nekoliko djevojaka prijavila poznatog redatelja, scenarista te učitelja glume Miroslava Miku Aleksića (68) zbog silovanja ili seksualnog uznemiravanja. Sve je to potaknulo nastanak inicijative ‘Nisam tražila’, gdje su žene iz regije u rekordnom vremenu ispričale svoja stravična i mučna svjedočanstva.

Monolog srpske voditeljice prenosimo u cijelosti.

“Neugodno je, ali mi smo navikli šutjeti, kad nam kasne plaće, kad nosimo pelene zbog 300 eura, kad fotografiramo glasačke listiće, kad su piloti proglašeni za alkoholičare, kad nemamo vodu za piće, kad nam truju rijeke, kad nema mjesta u bolnicama, kad nas tuku na protestima, kad drugi viču ocu poginulog radnika, kad Jutki aplaudiraju, kad kompletni idioti sruše dio grada, kad je tetka poslala pare iz Kanade, kada su bakljade na krovovima dok smo zaključani, kad je Obradović sataniziran, kad je Jovanjica procvjetala, kad nestane snimka s naplatne rampe i iz Kosovske Mitrovice, kad nas lažu o koroni, kad nas svađaju sa susjedima. Mi šutimo kada ne bismo smjeli. I zato nemojte nikada više pitati žrtve zašto su šutjele. Nemate pravo, nego ih podržite da progovore kad god da su spremne”, rekla je voditeljica.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI