fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Ava otkrila što ima zajedničko s Plenkovićem – “Nadam se da se neće naljutiti…”

Autor: Dnevno.ba

ZAGREB - Kandidatura Ave Karabatić za predsjednicu Republike privukla je mnogo pažnje, a nakon što je otkrila svoj neočekivano konzervativan izborni program, u intervjuu za RTL otkrila je još neke detalje svoje kampanje.

Na upit što bi prvo napravila da postane predsjednica Hrvatske, Ava je odgovorila: “Prvo ne obećavati nešto što ne mogu ispuniti. Ne mogu reći da će plaća biti tisuću eura, ali mogu do pet tisuća kuna. Stvarno bih se borila za to.”

Otkrila je da bi Hrvatsku iz krize izbavila “sama njena pojava”, ali i da bi legalizirala prostituciju i marihuanu. Također je iznijela jedno zbilja neobično političko obećanje.

“Kao pobornik ljepote i svega što je dobro, ja bih uvela po povoljnim cijenama da sve žene sebi omoguće jednu dobru plastiku. Da sve izgledaju kao starlete, ne bi došlo do razvoda”, tvrdi Ava, prenosi Index.hr.

Na pitanje kako bi surađivala s premijerom Plenkovićem, odvratila je da između njih dvoje postoje neke sličnosti.

“Mi imamo nešto zajedničko. Osim što oboje volimo književnost i umjetnost, neće se Plenki naljutiti, ali ja sam isto anemična”, ispalila je.

Kao svoje političke uzore navela je Angelu Merkel i Vanesu Mae te se ispravila da je mislila na Theresu May.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});