MILIJAN BRKIĆ: Pomozimo malom ždrijebetu da preživi!

Autor: Dnevno.ba

ZAGREB - Ugledni HDZ-ovac Milijan Brkić, porijeklom iz Klobuka kod Ljubuškoga, a na privremenom boravku u Zagrebu, oglasio se putem službenog Facebook profila moleći za pomoć malom ždrijebetu iz Zaprešića.

“Ovo malo tek oždrijebljeno ždrijebe u Zaprešiću, u noći s petka na subotu je pri samom dolasku na svijet ostalo bez svoje mame i sada je potrebno pronaći zamjensku mamu, odnosno kobilu koja je nedavno imala ždrijebe i izgubila ga, kako bi nadajmo se prihvatila ovu malenu i othranila ju, da preživi.

Za bilo kakvu korisnu informaciju molim Vas kontaktirajte: MAJU TRAJBAR 098 280 706 ili ŽELJKU TRAJBAR CIGIĆ ‭098 226 223‬.

Konji su predivna inteligentna bića koja će vas usrećiti, pružiti vam neopisiv mir i izmamiti osmijeh, stoga pomozimo malom ždrijebetu da preživi. HVALA VAM OD SRCA”, napisao je Milijan Brkić.

Komentari na njegovu objavu znatno su više negativni nego pozitivni. Neki od “Vasinih” FB prijatelja čak mu predlažu da učlani malo ždrijebe u HDZ i ono će tako sigurno biti spašeno!

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI