fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

VIDEO: Državna televizija Sjeverne Koreje skoro cijelu emisiju posvetila ponovnom izboru druga Dragana!

Autor: Mee Lee Marusich / SirokiBrijeg.info

Informativni program nama prijateljski nastrojene državice Sjeverne Koreje odvojio je preko pet minuta svoga programa u vijestima kako bi radost našeg naroda podijelio sa svojim državljanima koji su također bili više nego prezadovoljni što je ponovno jednoglasnom odlukom izabran drug Dragan Čović na novog starog predsjednika HNS-a BiH.

Kako je voditeljica ovog informativnog programa Nakiti Miyashi kazala, jedina osoba koja je bila suzdržana je Antonija Banožić, što je nedopustivo i koja je nakon ove ceremonije odvedena u Centar “Nikad nije kasno” na preodgoj u ponašanju, dok su svi ostali do dugo u jutarnjim satima ostali slavili ovu pobjedu.

Brojni građani Pyongyanga spontano su se počeli okupljati na glavnom gradskom kako bi izrazili svoje oduševljenje ovim odabirom svog drugog Dragog Vođe. Državni službenici su dobili slobodan dan a dok je Armija dobila slobodno dva sata jer ipak domovinu treba čuvati, a dva sata su dovoljno da im u sjećanjima ostane radi čega su bili slobodni.

Cvijeće i ostali pogrebni proizvodi stizali su sa svih strana kao znak poštovanja i radosti ovom velikom trenutku, za što je kasnije samo središte trga bilo kao jedan cvjetni vrt dok su lokalni cvjećari zadovoljno trljali dlanove prodanim aranžmanima a pogotovo što nitko nije pitao za cijenu tako da pretpostavljamo kako se i oni zadovoljni ovim ponovnim izborom druga Dragana.

“Presretan sam i jako puno sam sretan da ne mogu biti sretniji” kazao je jedan od visokih dužnosnika vojske Sjeverne Koreje reporterki nakon upita što za njega znači ovoj izbor novog/starog predsjednika HNS-a BiH.

Za vrijeme vijesti puštene je kompletna snimka glasanja, gdje se može uočiti ako dobro poslušate i pogledate kako je drug Dragan Čović izabran dva puta, prvi put bez glasanja, drugi put s glasanjem što je rijetkost u demokratskim zemljama poput naše!

Kako su ovu veliku pobjedu za naš narod izvijestili iz naše prijateljske zemlje preporučamo da pogledate u video prilogu portala MTV.ba.

Autor: Mee Lee Marusich / SirokiBrijeg.info
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});