googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Screenshot/Youtube

Baby Lasagna zapalio pozornicu Eurosonga pa priznao da je bio bolji na probama: ‘Malo sam zeznuo’

Autor: Dnevno.ba

Hrvatski predstavnik Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna, s pjesmom “Rim Tim Tagi Dim” ušao je u finale natjecanja za pjesmu Eurovizije 2024. godine, koje se održava u subotu 11. svibnja u švedskom gradu Malmöu.

Na pitanje je li ovo bio njegov najbolji nastup Marko je rekao kako je bio bolji na probama, ali da je ovo najbolji koji je javnost vidjela. “Osjećao sam poljsku pjesmu koja je bila prije mene. Pokušao sam isprazniti svoj um prije nego sam izašao na pozornicu i uživati u trenutku, a u tom trenutku poljska predstavnica je pjevala svoju pjesmu pa sam i ja uživao u tome”, kazao je.

Strani novinari su mu rekli da je “zapalio” dvoranu te su tražili od njega da komentira stanje na kladionicama gdje je trenutačno prvi s 37 posto šanse za pobjedu. “Isto kao prije nego je Nemo izašao na pozornicu. To su samo brojevi i kako bi Kobe Bryant rekao ‘posao nije završen’. Nije gotovo dok ‘debela dama’ ne zapjeva”, poručio je Baby Lasagna.

Svojim izjavama izazvao je pljesak cijele dvorane. Hrvatska novinarka mu je rekla kako kod kuće traje euforija te da je ovo na razini praćenja Svjetskog prvenstva u nogometu. Dodala je i kako društvene mreže “gore” i kako su mu Hrvati poručili da je donio nevjerojatnu energiju na pozornicu i zamolili ga da dovede Eurosong u Hrvatsku.

‘Malo sam zeznuo’

“Osjećao sam se opuštenije ranije. Eurosong je na visokom levelu kada se radi o profesionalizmu i moraš gledati u previše kamera. To može biti ograničavajuće i moram u svakom trenutku paziti na svoju izvedbu. Ne znam kakva je energija bila, ali za mene je bilo dobro i sretan sam. Malo sam zeznuo ples”, priznao je sramežljivo Marko.

Hrvatski predstavnik za Eurosong o tome kako je spoznao Boga: ‘Čim se sjetim tih riječi, zaplačem…’

“Baby Lasagna je tako skroman dečko”, odmah su komentirali pratitelji konferencije. Hrvatska je favorit cijeloj Europi i ne znamo što bi se trebalo dogoditi da Marko ne osvoji pehar pobjednika. Dvorana je gorila i svi su znali svaku riječ pjesme, ali i plesne pokrete koji su već ranije postali viralni te su ih plesali čak i hrvatski policajci i vatrogasci.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});