googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

BRAD PITT SE SLOMIO: Nitko nije mogao ni slutiti da će ovako završiti! ‘Hollywood će ga uvijek čekati!’

Autor: dnevno.ba

Veliki zavodnik i miljenik žena, glumac Brad Pitt posljednjih je godina imao prilično turbulentan, nemiran život. Nakon što je ostavio dugogodišnju glumicu Jennifer Aniston zbog Angeline Jolie izgledalo je kao da će ova nova ljubavna idila trajati vječno.

No, nakon što su stupili u braku, dobili djecu, došlo je do problema, a Angelina i Brad već su godinama na sudu radi brakorazvodne parnice, a ponajviše zbog borbe za skrbništvo nad djecom.

Američki mediji su se raspisali o tome kako je 57-godišnjak navodno došao do ruba. Ako je vjerovati časopisu ‘Star’, Brad želi pauzu od svega. Vjeruje se kako razmišlja o stanci u trajanju od barem pet godina. Anonimni izvor tvrdi da on samo želi normalan život i normalnu djevojku, ali i popraviti odnos s djecom. “Brad zna da će ga Hollywood uvijek čekati. Jednostavno želi odmoriti i fokusirati se na popravljanje odnosa s djecom. Želi svijet vidjeti drugim očima i jako je uzbuđen zbog toga”, ispričao je izvor.

Svemu ovome u prilog ide nedavna informacija da glumac provodi Božić  s djecom, koja su cijelo vrijeme kod njegove bivše supruge Angeline. Naime, mediji pišu kako je Brad s njihovo  troje biološke djece, 14-godišnja Shiloh i 12-godišnji blizanci Knox i Vivienne, trebao provesti Badnjak, dok je Angelina trebala okititi bor u svom domu s njihovo troje posvojene djece, 19-godišnjim Maddoxom, 16-godišnjim Paxom i godinu dana mlađom Zaharom.

Tko bi uopće mogao zamisliti kako će uspješnom glumcu život krenuti u potpuno krivom smjeru, zbog čega će godinama patiti, pa i pomisliti na napuštanje glumačke karijere.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});