googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

DIANA JE ZNALA DA ĆE JE LIKVIDIRATI? Film koji otkriva tajne kraljevske obitelji

Autor: dnevno.ba

Novi dokumentarac koji dolazi na britanski Channel 4 otkriti će nove detalje iz života pokojne princeze Diane, a oni uz ostalo uključuju i to da je ona suprugu predlagala da bi trebao odstupiti iz reda za tron u korist starijeg sina, princa Williama, smatrajući ga nepoznatim.

Osim toga spominje se podatak kako je njihov brak od početka bio katastrofa.

Premda je od intervjua kojega je pokojna princeza dala prošlo 25 godina o njemu je odlučio progovoriti nekadašnji urednik Daily Telegrapha Max Hastings koji je otkrio kako je neke dijelove odbio objaviti kako bi se izbjegao veliki kraljevski skandal.

U dokumentarcu ‘Diana: The Truth Behind the Interview’ otkriva se kako je Martin Bashir kojemu je Diana dala televizijski intervju, koji je mnogima zagorčao život, isti osigurao lažiranim bankovnim izvodima koje je pokazao njenom bratu. Grof Spencer bio je imprseioniran Bashirom do te mjere da je dogovorio i proveo sve kako bi ovaj doveo njegovu sestru na intervju.

Novi dokumentarac trebao bi prema najavama britanskih medija baciti novo svjetlo na odnos princeze Dijane s mnogim ljudima iz njenog života, a osim toga otkriva se i kako je ona otvorila srce Hastingsu tri mjeseca prije intervjua za Panoramu. Tokom njihova susreta Diana ga je pitala što zna o navodnoj uroti da ju se ukloni. Hastings je kazao kako je polaskan jer je baš s njim odlučila razgovarati, a iz samog razgovora dalo se zaključiti da je mrzila surpuga Charlesa.

”Da, doista ga je mrzila. Kada sam je upitao je li bilo lijepih trenutaka rekla mi je da je njezin brak bio pakao od prvog dana. Bio sam impresioniran njezinom iskrenošću i direktnošću kojom je to rekla. A onda je dodala da je jedino o čemu brine da William naslijedi kraljicu na tronu, rekavši mi poprilično otvoreno: ‘Nisam sigurna da je Charles sposoban za to’. Ona je željela da Charles odstupi iz reda za tron i prepusti ga sinu”, kazao je dodajući kako je tada odlučio da dijelove njihovog razgovora ipak neće objaviti.

“Osjećao sam da je moj posao da im pokušam pomoći da zataškaju najgore stvari, a ne da da dodatno potpirujem. Diana je, u nekoliko navrata, rekla mnoge stvari. Primjerice, pitala me što znam o zavjeri da ju se ‘ukloni’. Rekao sam da to meni zvuči kao apsolutna ludost. No, uvjeren sam, ona je vjerovala da to postoji, a ja sam je zbog te njezine ranjivosti žalio”, dodao je. Dokumentarac osim intervjua kojega je objavila Panorama obrađuje dio Charlesovog intervjua kojega je dao Jonathanu Dimbleyju 94-te godine, a koji je bio svojevrsni odgovor Diani na njene javne istupe. U prvom intervjuu Charles nije želio priznati aferu s Camillom, ali na Dimblexjev nagovor, dao je drugi intervju u kojem je to ipak priznao.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});