googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Marko Lažeta / Dnevno.ba

FOTO: Hrvatske zvijezde „zapalile“ Frankurt – Spektakl trajao do jutra

Autor: Zoran Paškov, Nives Milardović / Dnevno.ba

FRANKFURT - Krcata dvorana Fraportove Arene u Frankfurtu cijele je subotnje noći pozdravljala brojne glazbene zvijezde koji su došli uveličati Hrvatsku noć 2017., najveći glazbeni spektakl van granica Hrvatske koji s uspjehom organizira poznata glazbena agencija Rokaro Numen iz Neussa.

Atmosfera je u impozantnoj dvorani bila paklena dok su se na središnjoj bini izmjenjivali brojni izvođači: Miroslav Škoro, Prljavo kazalište, Jole, Mate Bulić, grupa Vigor, Magazin, Petar Grašo i drugi, a dok su kroz program vodili Dalibor Petko i fra Marinko Vukman. Iako je stari morski vuk Oliver Dragojević ove godine zbog bolesti bio spriječen da nastupi u Frankfurtu, kolege i publika su ga se rado prisjetili, poslali mu pozdrave i potporu za što brže ozdravljenje uz izvedbu pjesme Cesarica, što je za publiku bilo vrlo emotivno.

hrvatskanoc1-12112017

“Svaka čast organizatorima iz agencije “Rokaro Numen” iz Neusa koji su se tako potrudili i uspjeli organizirati jedan ovakav glazbeni događaj koji za nas puno znači i koji nas mlade ovdje u Njemačkoj povezuje s Hrvatskom. Pa vidite koliko je tu došlo ljudi. Jedna krasna domoljubna atmosfera, puna zajedništva!! A to je zbog toga jer svi mi u iseljeništvu, ma gdje se god nalazili u Australiji, Njemačkoj, Kanadi, Irskoj ili drugdje slušamo našu glazbu i veselimo se koncertima naših pjevača. A ovoliko njih sresti i vidjeti na jednom mjestu je zaista lijepo” – pričaju nam hrvatski mladi koje smo susreli ove večeri u Fraportovoj Areni, a koji su svaku prigodu koristili za fotkanje sa svojim prijateljima i omiljenim poznatim domaćim pjevačima.

hrvatskanoc4-12112017

A iseljeni Hrvati na ovaj nezaboravni glazbeni spektakl stigli su iz mnogih njemačkih gradova i susjednih zemalja, Austrije, Švicarske, Nizozemske, pa i mladost iz Lijepe naše, jer ne sreće se ni doma svaki dan toliko hrvatskih zvijezda na okupu.

hrvatskanoc3-12112017
Nezaboravna hrvatska fešta trajala je sve do zore.

hrvatskanoc2-12112017
Na kraju što kazati osim svaka čast organizatorima iz agencije „Rokaro Numen“ koju vodi poznati glazbeni menadžer Robert Martinović sa svojim suradnicima Karlom Martinovićem i Tomislavom Pericom uz poruku bilo brojne publike: Bilo je nezaboravno vidimo se i naredne godine u Frankfurtu.

hrvatskanoc5-12112017

Autor: Zoran Paškov, Nives Milardović / Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});