googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

George i Amal Clooney ne mogu izbjeći razvod! Idu na sud kako bi riješili pitanje oko kojeg se ne mogu dogovoriti!

Autor: dnevno.ba

Izgleda da je ovo definitivno godina razvoda! Razvode se svi od reda, od običnih smrtnika do slavnih osoba.

Tako Angelina Jolie i Brad Pitt još uvijek vode sada već četverogodišnju brakorazvodnu parnicu, Johnny Depp i njegova bivša supruga Amber Heard već mjesecima pune novinske stupce detaljima svoje brakorazvodne parnice, zbog koje su u još gorem kaosu od Brada i Angeline jer i Amber i Johnny tvrde da su bili žrtve obiteljskog nasilja koje bi najčešće rezultiralo teškim fizičkim obračunima, dok će razvodom izgleda rezultirati i brak Catherine Zete Jones i Michaela Douglasa. K tome su i Kim Kardashian i Kanye West pred razvodom,  dok se pisalo i o tome kako bi Mila Kunis i Ashton Kutcher također mogli krenuti svatko svojim putem. Ovo su tek neki od primjera, a na listu holivudskih brakova koji su pred raspadom svakako treba staviti i Georgea i Amal Clooney.

Kada se danas 59-godišnji glumac ženio danas 42-godišnjom Amal Alamuddin, nitko nije mogao vjerovati da se jedan od glavnih holivudskih zavodnika odlučio skrasiti i to s odvjetnicom, ženom koja uopće ne pripada industriji koja je obilježila njegovu karijeru. Veliko i pompozno slavlje je izostalo, što je dalo naslutiti da se par uistinu ženi iz ljubavi, a ne zbog predstave za medije i fanove pa su se tako vjenčali u šarmantnoj Veneciji u hotelu Cipriani, a na svadbi su imali tek 150 gostiju, među kojima su se naravno našli i brojni celebrityji, no sve je proteklo u vrlo jednostavnom i nepretencioznom tonu.

Iako su mnogi na početku njihovog danas šestogodišnjeg braka iskazivali sumnje u to hoće li ovaj brak opstati, George i Amal se nisu previše obazirali na ovo te su sve ove godine svoj privatni život držali daleko od očiju javnosti, no to im je izgleda sve teže činiti jer mediji uporno pišu o tome kako se povlače po sudovima zbog brakorazvodne parnice koju vode. Tako tabloid Entertainment Times piše kako George i Amal, baš kao i Brad i Angelina, proteklih mjeseci vode bitku zbog skrbništva nad njihovim trogodišnjim blizanacima Alexanderom i Ellom. Navodno se svađaju već neko vrijeme, a kako ne mogu samostalno postići odluku koja bi zadovoljavala oboje, odlučili su otići na sud koji bi finalno okončao njihove sukobe i u konačnici bol koju prolaze.

Sve je započelo time što je, kako tvrde neki, George priznao prijateljima da nije sretan u braku, dok je Amal na rubu živaca jer se nikako nije mogla dogovoriti sa suprugom gdje će živjeti. Amal je htjela da se presele u Veliku Britaniju, dok George ne želi otići iz Los Angelesa. Zato već neko vrijeme ne žive zajedno, što znači i da njihova djeca žive odvojeno od jednog od roditelja. Upravo iz tog razloga su se najviše obratili pomoći sudova kako bi riješili pitanje kome idu djeca.

Inače, nedavno se pisalo i tome kako je par prvo pokušao riješiti probleme na način da Amal ponovno zatrudni i to opet s blizancima, no izgleda da su od te ideje ipak odustali, a i pitanje je koliko bi im to pomoglo ako su im odnosi već toliko narušeni. Kad k tome uzmemo u obzir da George navodno ima probleme s alkoholom, što Amal ne tolerira, ali i da navodno već neko vrijeme imaju i narušen seksualni odnos, odnosno da se više ne privlače na taj način, nova trudnoća bi samo stavila pod tepih sve probleme koje imaju.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});