googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: TOMISLAV KRISTO / CROPIX

Hercegovac opleo po Lani Jurčević: ‘Sad zgrćeš tu pare teške od tih krema, prestala si pjevati’

Autor: Dnevno.ba

Splitski student hercegovačkog podrijetla, Hrvoje Dadić, redovito oduševljava fanove objavama na platformi TikTok. Između ostaloga je do sada komentirao zašto su Hercegovci Hrvati, a nedavno je izazvao poveću raspravu listom njemu najdražih srbizama. Sada je ponovno izazvao lavinu reakcija komentirajući jednu pjevačicu.

Hrvoje se požalio što Lana Jurčević nije dugo izbacila album i, kako to inače ide na internetu, u kratkom roku postao vrlo popularan. Inače, Dadić je poznat po ocjenjivanju klubova na TikToku, a viralni video u kojem proziva pjevačicu čak je došao do nje same pa mu se tako Lana javila i skupila preko 2000 lajkova.

@hrvojedadic

JA BI HTJELA BITI TAAA @Lalana #fyp #trending #lanajurcevic

♬ original sound – hrvojedadic

‘Zgrćeš tu pare teške’

“Znači, ovako, Lana, ja razumijem da ti imaš sad tu firmu i da si Rihanna Balkana i da sad zgrćeš tu pare teške. Ali, znaš li što bi bilo predobro? Predobro bi bilo kad bi ti izbacila sad jedan album. Ali da album bude u fazonu kao one pjesme ‘Ludo ljeto‘, ‘Majica‘”, kazao je TikToker pa objasnio kako se osjeća kad čuje te pjesme.

“Ja kad mi puste negdje ‘Majicu‘… Kad ja čujem: ‘Ja bih htjela biti ta…‘, ja čupam kosu s glave. Dalje, ‘Ludo ljeto‘. Znači, najjači benger ikad. To je najjača ljetna pjesma. I kao izbacila si par hitova i pokrenula kozmetičku firmu i ti sad ne pjevaš. To nije u redu”, dodao je.

Na kraju je Dadić zamolio pjevačicu da snimi novi album. “Imaš sad para od tih krema što prodaješ. Znači, snimi album, objavi ga i da imamo nekih pjesama dobrih za slušati”, rekao je u videu, koji ima preko 170 tisuća pregleda, nakon kojeg mu se kasnije javila i sama pjevačica.

“Aaaaa hahahaha!! Ljubav za tebe. Bit će, bit će. Čekaj da se izvučem iz pelena “, napisala je.

Prelijepa gesta! Antonija posjetila kuhara s poteškoćama u razvoju koji je njen veliki obožavatelj

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});