googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Jennifer Lopez stavila vjenčanje na čekanje nakon što ju je Alex Rodriguez optužio da ga previše kontrolira! Tablodi sigurni da do vjenčanja neće ni doći!

Autor: dnevno.ba

Jennifer Lopez navodno je stavila svoje vjenčanje s Alexom Rodriguezom na čekanje nakon što ju je bivši sportaš optužio da je ‘control freak’, odnosno da je opsjednuta kontroliranjem. Heat UK tako tvrdi da je Rodriguez poludio jer se boji da će ga Lopez ostaviti. Izvor za tabloid tvrdi da se par ove godine dosta svađao pa su svoje vjenčanje odlučili odgoditi na neodređeno vrijeme. ‘Svađali su se oko toga koliko je Jen u stanju kontrolirati stvari, dok je pritom optužila Alexa da je arogantan. Doista su ponekad išli jedno drugom na živce’, rekao je izvor.

Upućeni je rekao da postoji određena napetost u odnosu para i zbog Rodriguezovog odbijanja da ide u teretanu s Lopez, a nakon što se par lani zaručio, izvor je rekao da je veza Rodrigueza i Lopez zapravo počela propadati. Navodno su se odmah nakon zaruka počeli prepirati, a odgađanje vjenčanja sigurno nije pripomoglo cijeloj situaciji.

Prema izvoru, Lopez i Rodriguez samo kažu da je njihovo vjenčanje odgođeno zbog pandemije koronavirusa, ali to nije istina. Par, navodno, nije spreman ponovno ući u brak, pogotovo jer su oboje već bili u propalim brakovima.

Međutim, Rodriguez ne odustaje od pokušaja uvjeravanja Lopez da su par koji je sam Bog spojio.  Bivši igrač bejzbola stoga je davao Lopez skupe poklone kako bi je pokušao vratiti. Također joj nudi masaže i trljanje stopala kad god se ne osjeća dobro. Rodriguez se također navodno ispričao Lopez što je pustio da se njihov odnos pogorša,  a svojoj je zaručnici rekao da ne može zamisliti život bez nje. Ipak, Lopez je ostala hladna na njegove pokušaje pomirdbe.

Zanimljivo je da su neki od tabloida nedavno lansirali priču u kojoj predviđaju što će se dogoditi nekim od najpopularnijih parova u 2021., pa tako mnogi od tabloida smatraju da će Alex i Jennifer prekinuti i to zato što će Alex Jenn prevariti s drugom ženom, a  ako ga Jennifer ovako nastavi izluđivati, sasvim je moguće da su tabloidi u pravu.

Ipak, za sada tvrdnje tabloida treba uzeti s rezervom jer je Lopez opet nedavno ponovila da je vjenčanje odgođeno isključivo zbog pandemije te da se ona i Alex ne žure u brak, pogotovo zato što Jenn želi raskošno vjenčanje, a ono trenutno ne zvuči kao dobra ideja zbog onoga što se događa sa svijetom. Ona i Rodriguez stoga su spremni pričekati dok pandemija ne završi kako bi mogli pozvati svoju obitelj i prijatelje na svoju svadbu.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});