googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Kate Middleton je prije Williama već pronašla svoju srodnu dušu, a evo i s kim je sve bila prije njega!

Autor: dnevno.ba

Iako nam se iz ove perspektive čini da su Kate Middleton i princ William oduvijek zajedno, Kate je prije svog princa na bijelom konju, upoznala još jednog muškarca koji joj je promijenio život. Podsjetimo, Kate i William su u vezi od Božića 2003. godine, no zbog velike pozornosti medija, par je 2007. nakratko prekinuo vezu, ali uskoro su ponovno bili zajedno. 2010. su se zaručili, a godinu dana kasnije oženili. Kate je inače tijekom spomenutog prekida bila u vezi s investitorom i poduzetnikom Henryjem Ropnerom, čija obitelj poseduje tvrtku vrijednu 33,7 miliona funti, no ljubav prema Williamu je očito presudila, a Henry je ionako danas sretno oženjen.

No, osim Williama, Kate je strašno voljela novinara koji se bavi geopolitičkim i financijskim pitanjima i autora nekoliko knjiga Willema Marxa, koji joj je bio prva i najveća ljubav. Naravno, kao atraktivnu ženu salijetalo ju je mnoštvo udvarača, pa je tako prije no što se ući u vezu s Williamom bila sa studentom prava Rupertom Finchom koji ju je, kako je rekla, držao kao kap vode na dlanu. Izgleda da će mu Kate na ovakvom tretmanu zauvijek biti zahvalna jer ga je pozvala na vjenčanje s Williamom, a William i ona su također bili gosti na vjenčanju kada se Rupert ženio.

I premda je Kate Rupert osvojio činjenicom da je bio zvijezda u elitnim britanskim krugovima i strašno uglađen, što je kvaliteta na koju je Kate oduvijek padala, za Willlema je mislila da joj je on bio srodna duša. Kako je jednom prilikom navodno rekla svojim prijateljicama: ‘On je bio moj idealan muškarac, zgodan, pažljiv i zabavan. Nekad mislim da ga još uvijek volim’.

Danas je Willem, kao i svi Kateini bivši sretno oženjen, a pitanje je koliko je Kate u istoj situaciji  s obzirom na silne Williamove nevjere i općenito strog režim ponašanja unutar britanske kraljevske obitelji. Doduše, treba uzeti u obzir da su, kada zbrojimo i Williamov i Katein i brak i njihovu vezu, već 17 godina zajedno, dakle od početka svojih 20-ih pa ih ipak nekakva ljubav veže.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});