googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Mračna strana Julie Roberts! Uništila prvi brak svog supruga, optužili ju za mito i smrt vlastite sestre, a ovo je samo vrh sante leda!

Autor: dnevno.ba

Julia Roberts i njezin suprug, američki filmski producent Danny Moder u 18 godina braka imali su svojih uspona i padova pa smo tako mogli čitati da je Julia zbog Dannyjeve sklonosti flertanju s drugim ženama, znala upadati u takve krize da mjesecima ne bi jela i spavala, zbog čega bi drastično gubila na težini, a tome da je to itekako utjecalo na njezino emotivno i psihičko zdravlje da i ne govorimo. Ne zaboravimo i to da je Julia 2014. izgubila sestru Nancy Motes koja se u dobi od 37 godina predozirala, nakon čega su Juliu prozivali po medija jer je Nancy između ostalog u oproštajnom pismu napisala kako za sve krivi Juliu i njihovu majku. Naime, Nancy je patila od depresije, a unatoč tome što joj je Julia u prošlosti pokušala pomoći, nije ju uspjela izvući iz pakla koji je prolazila. U svakom slučaju, Julia je u zadnja dva desetljeća doživjela razne krahove i boli, bili oni povezani s Dannyjem ili s njezinom vlastitom obitelji.

No, sada portal entertaintimes.com piše kako niti početak njezinog braka s Dannyjem nije bio jednostavan. Naime, Julia je doslovno pokušala uništiti prvi brak svog supruga kako bi mu se približila.

O ovome je pisao i tabloid New Idea koji tvrdi da se vlastiti šogor Julie Roberts, John Dilbeck, naljutio na glumicu jer je pokušala uništiti prvi Dannyjev brak. On je otkrio da su mu neki Moderovi rođaci rekli da je Julia vršila intenzivan pritisak na prvu supruga Dannyja Modera, make-up artisticu Veru Steimberg da potpiše papire za razvod i vrati se kući u Argentinu.

Bilo je i glasina da je Moderova bivša supruga dobila 200.000 dolara nagodbe kako bi odmah pristala potpisati dokumente, a navodno je upravo Julia bila ta koja je otplatila Veru.

‘Julia je očajnički željela odvesti Dannyja pred oltar i ispunila je svoju želju. Nikad ga nisam htjela izgubiti, ali onda sam odustala’,  rekla je čak jednom prilikom Vera.

Dilbeck je pak Juliu nazvao hladnom i bešćutnom nakon što je fotografirana u majici s natpisom ‘The Low Vera’ (‘Niska Vera’), što je protumačio kako provokaciju  usmjerenu na Moderovu bivšu suprugu.

Prema Dilbecku, Juliu ne obožavaju svi iz Moderove obitelji. Zapravo, kad god je glumica u blizini, svi u obitelji kao da hodaju po ljuskama od jajeta. Članovi Moderove obitelji također su, navodno, vrlo paranoični jer misle da će glumica protiv njih iskoristiti neku pogrešnu stvar koju učine ili kažu. K tome, prema Dilbecku, Julia je također poznata po svojim nečuvenim zahtjevima. Primjerice, platila je  10.000 dolara da bi imala svoje osobno parkiralište u školi svoje djece. Njezinoj djeci u školi također poslužuju posebne obroke, a prema njima se ponašaju kao da su poznate osobe.

Niti Dannyjeva sestra, kostimografkinja Jyl Moder nikad nije imala lijepe riječi za Juliu te ih se nije libila otvoreno izreći u javnosti. Dapače, ona misli da je Julia zla te ju izbjegava kad god može.

‘Ako se ne pojavite na vrijeme na sastanku s Julijom ili se usudite hraniti djecu bilo čime što sadrži gluten, onda ste naje*ali za to’, rekla je Jyl jednom prilikom te je Juliu prozvala bahatom, divom i posesivnom.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});