googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Najbolji europski košarkaš Miloš Teodosić u ljubavnoj vezi sa Cecinom kćerkom!

Autor: Alo

BEOGRAD - Ljubav između Anastasije Ražnatović, kćerke folk dive Svetlane Ražnatović, i košarkaša Miloša Teodosića cvijeta.

Iako se njih dvoje ne oglašavaju povodom ove romanse, golupčići i te kako uživaju u ljubavi i da je Anastasija dečka upoznala i sa svojom mamom.

Jedini problem novopečenom paru predstavlja daljina, s obzirom na to da Teo igra za moskovski košarkaški klub CSKA. Ipak, oni svakodnevno komuniciraju zahvaljujući društvenim mrežama. Teško im pada što su razdvojeni, ali su se dogovorili da Anastasija povremeno otputuje u Moskvu, s obzirom na to da Teodosić trenutno nije u mogućnosti da često dolazi u Srbiju. Bliski prijatelji novopečenog para otkrivaju da su Anastasija i Miloš sretni i da uživaju u ljubavi, koju je podržala i njena majka Svetlana Ceca Ražnatović.

“Prvo je otkrila Ceci da je zaljubljena, a nakon nekoliko dana riješila je da svog izabranika i upozna s njom. Kako se Ceca nikada nije miješala u ljubavni život svoje djece, tako je bilo i ovoga puta. Bila je sretna jer je vidjela da je njena kćerka zadovoljna, a upoznavanje je prošlo u prijatnoj atmosferi. Ceca je sa Teom razgovarala o uspjehu sportaša, otkrila mu svoje planove kada je njena karijera u pitanju, a Anastasija je bila zadovoljna što se majki dopao njen izbor partnera”, otkriva izvor blizak novopečenom paru.

Kćerka muzičke zvijezde povjerila se samo bliskim prijateljicama da je u vezi s košarkašem, jer nije željela da njen ljubavni život ponovo bude u žiži javnosti.

“Nakon raskida s Kostadinom, Anastasija je riješila da ne govori javno o svom izboru partnera. Shvatila je da se opekla onog trenutka kada je dozvolila da mediji budu upućeni u svaki njen korak, pa je sada riješila da o privatnom životu ne govori” – otkriva izvor blizak Cecinoj ćerki.

Autor: Alo
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});