googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Nakon dugih 15 godina Jennifer Aniston i Brad Pitt NAPOKON ZAJEDNO pred kamerama!

Autor: dnevno.ba

Iako je sada već svima jasno da Jennifer Aniston i Brad Pitt ipak nisu obnovili svoju romansu, njihovi obožavatelji i dalje ne gube nadu da će se bivši supružnici ipak sresti. I premda su se već sreli na dodjeli nagrada SAG održanoj ove zime, to je bilo samo u prolazu pa njihovi fanovi žele vidjeti pravo ujedinjenje, ako ne u vidu Brada i Jen kao para, onda bar u vidu njihove suradnje. Sada portal MarieClaire.uk iznosi da će se Jen i Brad uistinu ujediniti i to pred kamerama, a to je potvrdila i sama Jen na svom Instagramu.

Naime, glumac Sean Penn pokrenuo je još 2010. godine humanitarnu organizaciju CORE, a ista ovaj petak 21. kolovoza, organizira online radionicu koja će se prenositi putem Facebook-a i Tik Tok-a, te će u njoj sudjelovati brojne holivudske zvijezde pa tako i Brad Pitt i Jennifer Aniston. Poanta radionice je da se skupe sredstva potrebna za borbu protiv koronavirusa, a forma radionice trebala bi biti ležerna i u vidu opuštenog druženja između najpopularnijih holivudskih glumaca i glumica.

Sve naravno zanima hoće li se Jenn i Brad javiti svatko iz svog doma ili će se naći na istoj lokaciji, no jedno je sigurno, ovo će biti prva javna suradnja slavnih bivših ljubavnika nakon razvoda, što je samo po sebi veličanstven događaj, pogotovo zbog toga što glumac i glumica svih ovih 15 godina od razvoda ističu kako su ostali dobri prijatelji.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});